GT 1030 için HDMI to VGA dönüştürücü alınır mı?

Enescn5516

Kilopat
Arkadaşlar, birkaç gün içinde GT 1030 alacağım ama monitör VGA destekliyor. GT 1030'da ise VGA desteği yok ve dönüştürücü görüntü kalitesini vs. etkiler, boşa hem ekran kartını hem de dönüştürücüyü alırım diye korkuyorum. Kullanan varsa bir sıkıntı vs. yaşadı mı?

Dönüştürücü görüntü kalitesini etkilemez. VGA kablosu çin malı değil ise sorunsuz çalışacaktır. 20 liraya aldığım hdmi to vga çalışmıştı. VGA kablosu yoksa 15-20 liraya satılanlardan değil sapı kalın VGA kablolarını tercih et. Minimum 30-40 lira oluyor bildiğim kadarıyla.

Dönüştürücü görüntü kalitesini etkilemez. VGA kablosu Çin Mali değil ise sorunsuz çalışacaktır. 20 liraya aldığım HDMI to VGA çalışmıştı.

VGA kablom bayağı iyi bayağıdır da kullanıyorum bu zamana kadar bir sıkıntı olmadı ama okuduğum bazı yerlerde hem görüntü kalitesi düşük hem bazı kablolar çalışmıyor veya 1-2 güne bozuldu diye yazan çok kişi var ben de karar veremedim alıp almamak konusunda

VGA kablom bayağı iyi bayağıdır da kullanıyorum bu zamana kadar bir sıkıntı olmadı ama okuduğum bazı yerlerde hem görüntü kalitesi düşük hem bazı kablolar çalışmıyor veya 1-2 güne bozuldu diye yazan çok kişi var ben de karar veremedim alıp almamak konusunda
Ne bozulması yahu alt tarafı dönüştürücü aparat, nasıl bozulabilir ki? abudik gubidik sitelerden alırsalar tabii bozulur. Bende 60 liraya sağlam bir dönüştürücü ve 20 liraya aldığım dönüştürücü var. Sağa sola fırlatıyorum hasar da gördü halen çalışıyor. Çok fazla korkmana vs. gerek yok, VGA kablon sağlamsa kesinlikle çalışır. Benim satın aldığım kablo buydu: https://www.hepsiburada.com/appa-hdmi-to-vga-cevirici-donusturucu-kablo-srf-1820-p-HBV00000IWL64

Dönüştürücü görüntü kalitesini etkilemez. VGA kablosu çin malı değil ise sorunsuz çalışacaktır. 20 liraya aldığım hdmi to vga çalışmıştı. VGA kablosu yoksa 15-20 liraya satılanlardan değil sapı kalın VGA kablolarını tercih et. Minimum 30-40 lira oluyor bildiğim kadarıyla.
Hocam görüntü bozulur. Yanlış biliyorsunuz.

1440X900 ekranım için bende kullanıyordum hiçbir yan etkisini görmedim 75 Hz dahi görülebiliyordu, 1080P'ye kadar görüntü üzmeyecektir.

Zaten monitörüm 1366X768 olduğu gibi göstersin yeter
Benim monitörün çözünürlüğü de 1366x768. Hatta demin önce dönüştürücü bağladım ve gram bozulma olmadı. Ekran kartımda VGA ve HDMI girişi var bilginize, sen zaten dönüştürücü ile kullanmıyor musun diye soracak olanlar, ben düz VGA ile bağlıyorum VGA çıkışı olduğu için. HDMI çıkışını dönüştürücü ile denedim gram bozulma olmadı.

Ben kullandığımda bir fark hissetmedim, gereksiz panik yapmaya gerek yok.

😂Hayal dünyası nasıl ustam biraz bize de anlatabilir misin? Görüntüde dalgalanma ve ani pikselleşme gibi sıkıntılar doğurabiliyor dönüştürücüler. Satın alırken sadece Dark ve Alfais markalarını öneririm ayrıca.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı