GT 1030 için nasıl bir dönüştürücü almalıyım?

woax

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yeni aldığım bilgisayarda ekran kartı GT 1030 ve sadece DVI,HDMI girişleri mevcut. Benim mevcut monitörüm de ise VGA ve DVI girişleri mevcut. Bir dönüştürücü kullanmam gerektiğinin farkındayım ancak hangi ürünü almam gerek emin değilim. Ayrıca oyunlarda herhangi bir FPS kaybı,görüntüde donma,gecikme,bozulma vs. yaşanır mı? Aşağıda bazı linkler bıraktım hangi ürünü almalıyım?

Ben INCA modelini kullanıyorum. 1 kere sorun çıkardı. Ekrana görüntü vermiyordu. Garantiye gönderdim ve bana yenisini gönderdiler. Gönderilen ürünü 1 yıldır sıkıntısız kullanıyorum.

Ben INCA modelini kullanıyorum. 1 kere sorun çıkardı. O sorun yüzünden iade ettim ve bana yenisini verdiler. 1 yıldır sıkıntısız kullanıyorum.
Dark markasını almayı düşünüyorum hocam internette bir sürü olumlu yorum var. Sizce o nasıldır?

Bilgi sahibi olmasam yorum yapmazdım zaten aynı markanın hdmı to vga dönüştürücüsünü kullandım eski bir monitörde sıkıntısız görüntü alabildim insanları kaaleye almayacaksanız konu açmayın lütfen.
Güzel kardeşim sana hitaben söylemedim sözümü neden alınıyorsun? Başka insanların da yorumlarına,tecrübelerine ihtiyacım var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı