GT 1030 için yetersiz Watt olursa ne olur?

__Yusufcan_

Hectopat
Merhaba. MSI GT 1030 ekran kartı almayı düşünüyorum ama eğer satın alırsam ve benim bilgisayarımın güç kaynağı ekran kartının güç kaynağına yeterli miktarda güç veremezse bilgisayara bir zararı olur mu veya oyun oynarken FPS düşüşünü çok etkiler mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekran kartına yetersiz güç gelirse sistem reset atabilir veya kapanabilir. Reset atarsa diğer bileşenlere zarar verebilir.

Bir arkadaşım sertifikasız bir 300W PSU ile birlikte GTX1050 Ti + AMD Ryzen 5 1600AF sistem kullanıyor ve bu sistemle RDR2yi sorunsuz bir şekilde oynayabiliyor, şimdiye kadar bilgisayarı da hiç kapanmadı.

PSUnuz 300Wdan daha kötü değildir herhalde :D

Psu m kaç watt çalışıyor bilmiyorum siteleri denedim ama pek anlayamadığım için yapamadım bir sürü şey istedikleri için CPU-Z programı var şu an ordan bakıyorum işlemcim AMD-A8-5500 ana kartın modeli ise asus k30bf_m32bf_a_f_k31bf 8 gb ram var ddr3 yazıyo bu kadar sanırım gerekli olan bileşenler.
350 wattmış

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı