GT 1030 ile CS:GO'da 30FPS alıyorum

Berdan_00

Centipat
Yer
\_WARNING_/
Daha fazla  
Normalde 256 FPS almam gerekirken 30 FPS alıyorum en düşük ayarlarda.

Not bunu yaptım.

NVIDIA Driver kurdum.

Sistemimde olan parçalar.
Ekran kartı NVIDIA GeForce GT 1030.
İşlemci AMD Athlon X2 250 3.0 GHz.
RAM 6 GB 1333 MHz.
HDD 1TB.
Güç kaynağı 300W.

Not bildiniz bir şey varsa ben her zaman bakıyorum her yorumunuz benim için önemlidir.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    420,7 KB · Görüntüleme: 96
  • Ekran Alıntısı.PNG2.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG2.PNG
    421,3 KB · Görüntüleme: 81
  • Ekran Alıntısı.PNG3.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG3.PNG
    315,5 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önceden yüksek FPS alıyordunuz da son zamanlarda mı düştü yoksa hep mi böyleydi?
Bu durum sadece CS:GO'da mı var yoksa diğer oyunlarda da bu sorunu yaşıyor musunuz?
Birde Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşırsanız daha çok yardımcı olabilirim.

Sağ tıkla Nvidia denetim masasına gir
3d ayarlarda düşey senkronizasyon kapalı mı kontrol et

Kapalı reis
Daha önceden yüksek FPS alıyordunuz da son zamanlarda mı düştü yoksa hep mi böyleydi?
Bu durum sadece CS:GO'da mı var yoksa diğer oyunlarda da bu sorunu yaşıyor musunuz?
Birde Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşırsanız daha çok yardımcı olabilirim.

Sadece cs go da bu sorunu yaşıyorum

O zaman isterseniz oyunu silip tekrar yükleyin eğer tabi önceden bu sorunu yaşamıyorsanız son zamanlarda olduysa.

1 Hafta önce yükledim ben oyunu yeni denedim 30 35 fps alıyorum bazen 15 fps görüyordu oyun ben 1 yıl önce bu oyunu oynardım gt 710 ekran kartıyla 60 70 fps alıyordum şimdiyse ekran kartını yeniledim gt 1030 aldım ama nedense oyun oynanmıyor 20 fps cs go çok zor adam vur cam donuyor oyun

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG6.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG6.PNG
    592 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Siz diğer oyunlarda böyle bir sorunla karşılaşmadığınızı söylüyorsunuz bu durumda da gözler direkt CS:GO'ya çevriliyor. İlk olarak Steam'dan oyun dosyalarını doğrulayarak deneyin isterseniz sonra silip tekrar kurmayı denersiniz. Bir de diğer oyunlarda sorun çıkmıyor dediniz, Steam'dan yüklenmiş başka bir oyunda denediniz mi?

Siz diğer oyunlarda böyle bir sorunla karşılaşmadığınızı söylüyorsunuz bu durumda da gözler direkt CS:GO'ya çevriliyor. İlk olarak Steam'dan oyun dosyalarını doğrulayarak deneyin isterseniz sonra silip tekrar kurmayı denersiniz. Bir de diğer oyunlarda sorun çıkmıyor dediniz, Steam'dan yüklenmiş başka bir oyunda denediniz mi?

denedim hata yeni bugün denedim gta5 aynı sorun var fps düşük ve araba sürerken yolar evler kayboluyor reis steam ile ala kalımı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı