E emreyildizsxs Femtopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #1 Merhaba. GT 1030 + i5-10400F alacağım uyumlu mudur?
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #2 Evet. Artı 0 Eksi
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.627 Makaleler 8 Çözümler 153 2 Şubat 2022 #3 @Yunuss0 dedi: İşlemci nesli ekran kartınınkinden fazla. Ya ekran kartını yükseltin ya da işlemciyi düşürün. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yapması gerekmiyor. Uyumlu. Son düzenleme: 2 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
@Yunuss0 dedi: İşlemci nesli ekran kartınınkinden fazla. Ya ekran kartını yükseltin ya da işlemciyi düşürün. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yapması gerekmiyor. Uyumlu.
Yunuss0 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.300 Makaleler 1 Çözümler 7 2 Şubat 2022 #4 erme dedi: Böyle bir şey yapması gerekmiyor. Uyumlu. Genişletmek için tıkla... Hocam uyumsuz demedim sadece biraz daha fazla öder işlemcisine onu anlatmak istedim. Haklısınız. Artı 0 Eksi
erme dedi: Böyle bir şey yapması gerekmiyor. Uyumlu. Genişletmek için tıkla... Hocam uyumsuz demedim sadece biraz daha fazla öder işlemcisine onu anlatmak istedim. Haklısınız.
4 462465 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 2 Şubat 2022 #5 Bir sıkıntı çıkarmayacaktır. Artı 0 Eksi
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.210 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #6 Uyumlu ancak 1030 yerine daha iyi bir kart hak ediyor o işlemci. Artı 1 Eksi
4 462465 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 2 Şubat 2022 #7 Yunuss0 dedi: Hocam uyumsuz demedim sadece biraz daha fazla öder işlemcisine onu anlatmak istedim. Haklısınız. Genişletmek için tıkla... Kullanacağı amaca göre düzenlemiş olabilir. Artı 0 Eksi
Yunuss0 dedi: Hocam uyumsuz demedim sadece biraz daha fazla öder işlemcisine onu anlatmak istedim. Haklısınız. Genişletmek için tıkla... Kullanacağı amaca göre düzenlemiş olabilir.
Yunuss0 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.300 Makaleler 1 Çözümler 7 2 Şubat 2022 #8 Hazeii dedi: Kullanacağı amaca göre düzenlemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir tabii ki. Ben söyleyeyim kendisi en uygun olanı bilir, yorum için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Hazeii dedi: Kullanacağı amaca göre düzenlemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir tabii ki. Ben söyleyeyim kendisi en uygun olanı bilir, yorum için teşekkürler.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.258 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #9 emreyildizsxs dedi: Merhaba. GT 1030 + i5-10400F alacağım uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Uyumlu ama işlemciye hakaret. Artı 0 Eksi
emreyildizsxs dedi: Merhaba. GT 1030 + i5-10400F alacağım uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Uyumlu ama işlemciye hakaret.
KS KS E emreyildizsxs Femtopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #10 SEMIKAANCAKIR dedi: Uyumlu ancak 1030 yerine daha iyi bir kart hak ediyor o işlemci. Genişletmek için tıkla... Piyasada kart yok ): Fiyatlar uçuk malum ): İleride değiştireceğim zaten BadGamer dedi: Uyumlu ama işlemciye hakaret. Genişletmek için tıkla... 1050 Ti fiyatına 1030 alıyoruz piyasada kart yok malum fiyatlarda uçuk ): İleride değiştireceğim Zaten Yunuss0 dedi: Hocam uyumsuz demedim sadece biraz daha fazla öder işlemcisine onu anlatmak istedim. Haklısınız. Genişletmek için tıkla... İleride ekran kartını değiştireceğim işlemcide çok fark yok fiyat açısından o yüzden i5 10400F seçtim BadGamer dedi: Uyumlu ama işlemciye hakaret. Genişletmek için tıkla... Anakart onerebilir misinz diye yazmıştım konuda çıkmamış. anakart onerebilir misinz bu işlemci ve ekran kartına RAM falan sonra alacağım. Hazeii dedi: Kullanacağı amaca göre düzenlemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... oyun için erme dedi: Böyle bir şey yapması gerekmiyor. Uyumlu. Genişletmek için tıkla... Anakart onerebilir misinz diye yazmıştım konuda çıkmamış. anakart onerebilir misinz bu işlemci ve ekran kartına RAM falan sonra alacağım. Artı 0 Eksi
SEMIKAANCAKIR dedi: Uyumlu ancak 1030 yerine daha iyi bir kart hak ediyor o işlemci. Genişletmek için tıkla... Piyasada kart yok ): Fiyatlar uçuk malum ): İleride değiştireceğim zaten BadGamer dedi: Uyumlu ama işlemciye hakaret. Genişletmek için tıkla... 1050 Ti fiyatına 1030 alıyoruz piyasada kart yok malum fiyatlarda uçuk ): İleride değiştireceğim Zaten Yunuss0 dedi: Hocam uyumsuz demedim sadece biraz daha fazla öder işlemcisine onu anlatmak istedim. Haklısınız. Genişletmek için tıkla... İleride ekran kartını değiştireceğim işlemcide çok fark yok fiyat açısından o yüzden i5 10400F seçtim BadGamer dedi: Uyumlu ama işlemciye hakaret. Genişletmek için tıkla... Anakart onerebilir misinz diye yazmıştım konuda çıkmamış. anakart onerebilir misinz bu işlemci ve ekran kartına RAM falan sonra alacağım. Hazeii dedi: Kullanacağı amaca göre düzenlemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... oyun için erme dedi: Böyle bir şey yapması gerekmiyor. Uyumlu. Genişletmek için tıkla... Anakart onerebilir misinz diye yazmıştım konuda çıkmamış. anakart onerebilir misinz bu işlemci ve ekran kartına RAM falan sonra alacağım.