GT 1030 ile i5-10400F uyumlu mu?

Hocam onun yerine ASRock B560M Pro4/ac tercih edilebilir.

Aslında evet 4 RAM slotu var ilk olarak RAM 1x16 alacağım sonradan 1x16 ekleyerekd evam edebilirim Erme'nin oneridğinde 2 slot var ve 128 GB ve 1x64 RAM 7.2K falan yani senin onerdiğin daha mantıklı çok bilmiyorum PC işinden oyun oynatsın yeter. D

Oha 128 GB mı? Çok iyi bu fiyata

aslında evet 4 ram slotu var ilk olarak ram 1x16 alıcağım sonradan 1x16 ekleyerekd evam edebilirim erme'nin oneridğinde 2 slot var ve 128gb ve 1x64 ram 7.2k fln yani senin onerdiğin daha mantıklı çok bilmiyorum pc işinden oyun oynatsın yeter.d
Hocam bu arada madem 1650 Super takacaksınız i3-10100F alın. Hem B560M Pro4/ac alabilirsiniz hem de RAM takviyesi olur.

Hocam onun yerine ASRock B560M Pro4/ac tercih edihocam birşey sorcam rgb ram almayı düşünüyorum rgb çalışırmı bu anakartta pek bilmiyorum
Hocam bu arada madem 1650 Super takacaksınız i3-10100F alın. Hem B560M Pro4/ac alabilirsiniz hem de RAM takviyesi olur.
ya arasında 600 700 fark var almışken iyisini alayım ileride bide işlemciyle ugrasmıyım zaten oyle yuksek oyunlar oymanıyorum valorant fln anakart ta sıkıntı yok bütçem yetiyor alabiliyorum şuanlık sadece ekran kartı işlemci ve anakart alabiliyorum bu sistem alınır mı ?

Adsız.png

ya arasında 600 700 fark var almışken iyisini alayım ileride bide işlemciyle ugrasmıyım zaten oyle yuksek oyunlar oymanıyorum valorant fln anakart ta sıkıntı yok bütçem yetiyor alabiliyorum şuanlık sadece ekran kartı işlemci ve anakart alabiliyorum bu sistem alınır mı ?
Alınır hocam o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı