Aslında evet 4 RAM slotu var ilk olarak RAM 1x16 alacağım sonradan 1x16 ekleyerekd evam edebilirim Erme'nin oneridğinde 2 slot var ve 128 GB ve 1x64 RAM 7.2K falan yani senin onerdiğin daha mantıklı çok bilmiyorum PC işinden oyun oynatsın yeter. D
aslında evet 4 ram slotu var ilk olarak ram 1x16 alıcağım sonradan 1x16 ekleyerekd evam edebilirim erme'nin oneridğinde 2 slot var ve 128gb ve 1x64 ram 7.2k fln yani senin onerdiğin daha mantıklı çok bilmiyorum pc işinden oyun oynatsın yeter.d
ya arasında 600 700 fark var almışken iyisini alayım ileride bide işlemciyle ugrasmıyım zaten oyle yuksek oyunlar oymanıyorum valorant fln anakart ta sıkıntı yok bütçem yetiyor alabiliyorum şuanlık sadece ekran kartı işlemci ve anakart alabiliyorum bu sistem alınır mı ?
ya arasında 600 700 fark var almışken iyisini alayım ileride bide işlemciyle ugrasmıyım zaten oyle yuksek oyunlar oymanıyorum valorant fln anakart ta sıkıntı yok bütçem yetiyor alabiliyorum şuanlık sadece ekran kartı işlemci ve anakart alabiliyorum bu sistem alınır mı ?