GT 1030 ile The Witcher 3'te 30 FPS alınıyor

İşletim sistemi
Windows 11
İşte ben de tam olarak onun nedeni yazdım size; 1030 Z'unuz DDR4 olduğu için, 30 FPS de kalıyorsunuz Witcher 3'te, yoksa siz de benim gibi 60-70 FPS alırdınız.

Hocam anladım o olayı ama ben diyorum aynı DDR4 1030 ile Witcher ile aynı sistemi isteyen başka bir oyunda 1080p de 60 FPS alıyorum ama Witcher da optimizasyon sorunu var demek ki onda alamıyorum.

Hocam anladım o olayı ama ben diyorum aynı DDR4 1030 ile Witcher ile aynı sistemi isteyen başka bir oyunda 1080p de 60 FPS alıyorum ama Witcher da optimizasyon sorunu var demek ki onda alamıyorum.
Metal Gear Solid V oynamadım bilmiyorum ama sorduğunuz sorunun bir çok yanıtı olabilir , Fix ler , oyun içi ayarlar , oyun motorları , programcıların koyduğu limitler vs vs uzar gider. O şekilde bir karşılaştırma dolaylı olarak sorulabilir ama "o oyun öyleyse bu da böyledir o zaman neden bu oyun da böyle değildir" diye direkt yaklaşım doğru olmaz. Bir gün MGSV oynarsam bu kartla onun da karşılaştırmasını yaparız birlikte. Siz Witcher 3 teki durumu öğrendiniz artık.
Bu arada merak ettim DDR4 DP ile CS GO 1080p orta ayarlarda gördüğünüz max FPS nedir acaba ? (tazeleme hızlarını göz önüne almadan). @alperenht

Son düzenleme:
Metal Gear Solid V oynamadım bilmiyorum ama sorduğunuz sorunun birçok yanıtı olabilir, fixler, oyun içi ayarlar, oyun motorları, programcıların koyduğu limitler vs. Uzar gider. O şekilde bir karşılaştırma dolaylı olarak sorulabilir ama "o oyun öyleyse bu da böyledir o zaman neden bu oyun da böyle değildir" diye direkt yaklaşım doğru olmaz. Bir gün mgsv oynarsam bu kartla onun da karşılaştırmasını yaparız birlikte. Siz Witcher 3'teki durumu öğrendiniz artık.
Bu arada merak ettim DDR4 DP ile CS:GO 1080p orta ayarlarda gördüğünüz Max FPS nedir acaba? (tazeleme hızlarını göz önüne almadan). @alperenht

Haritaya göre değişiyor hocam ama Max 200 ortalama 130-160 arası gibi bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı