GT 1030 işlemci önerisi

20TL aşıyor ama değer:

Sisteminiz güze olmuş. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın :)
Hocam son bir soru. İşlemciyi alacakken hazır anakartıda yenilesem mi? GA-G41MT-S2PT var uygun fiyata, link de bırakacağım. Sizce iyi mi alıyım mı?

Hocam son bir soru. İşlemciyi alacakken hazır anakartıda yenilesem mi? GA-G41MT-S2PT var uygun fiyata, link de bırakacağım. Sizce iyi mi alıyım mı?
Hocam eğer anakart sıkıntısız çalışıyorsa gerek yok.
Zaten Aliexpress'den anakart almayı zorunlu olmadıkça önermiyorum.
Bu arada mükemmel bir üyesiniz :kalp:

Hocam eğer anakart sıkıntısız çalışıyorsa gerek yok.
Zaten Aliexpress'den anakart almayı zorunlu olmadıkça önermiyorum.
Bu arada mükemmel bir üyesiniz :kalp:
Teşekkür ederim hocam, sizde öylesiniz :). Allah nasip ederde sistemi çalıştırırsam oyun testlerini burada paylaşacağım. Sağlıcakla kalın Allaha emanet.

Acemilik işte hocam, çok anlamam öyle şeylerden. Bilgisayar derken evden olmayalım. :D
Evet, acemilik derken bayağı bayağı acemilik var. Ben sadece aralarında en ama en kritik olan noktaya değindim ama saymamız gerekecekse:
  • Ekran kartı çok kötü yıl olmuş 2020, artık GT serisini kullanmak bir yana ürün sayfasına girmenizi dahi tavsiye etmem.
  • Anakart berbat, çok eski ve yetersiz.
  • İşlemci 8 dolarlık bir şey. 15 sene önceki afişlerde bulabilirsiniz ancak. İşlemcinin tarihin tozlu raflarında yerini aldığı tarih bile unutuldu... Başka söze gerek var mı? 8 dolar için daha fazla söz söylemeye lüzum duymuyorum. :D

Evet, acemilik derken bayağı bayağı acemilik var. Ben sadece aralarında en ama en kritik olan noktaya değindim ama saymamız gerekecekse:
  • Ekran kartı çok kötü yıl olmuş 2020, artık GT serisini kullanmak bir yana ürün sayfasına girmenizi dahi tavsiye etmem.
  • Anakart berbat, çok eski ve yetersiz.
  • İşlemci 8 dolarlık bir şey. 15 sene önceki afişlerde bulabilirsiniz ancak. İşlemcinin tarihin tozlu raflarında yerini aldığı tarih bile unutuldu... Başka söze gerek var mı? 8 dolar için daha fazla söz söylemeye lüzum duymuyorum. :D
Ee ne yapalım hocam?, on beş yıl öncesi diye aşağılamaya gerek yok bence. Bütçem yok ne ile alayım? şimdiki bilgisayarlar benim iki aylık maaşıma eşit.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı