Bu bilgisayarı aldım. GT 1030 ekran kartı ve i5 işlemcisi varmış ve 8 GB RAM bana nasıl bir oyun performansı sağlar? GTA 5, TF2, CS:GO, Rocket League gibi oyunlar oynuyorum. Kaç FPS alırım?
Bu bilgisayarı aldım. GT 1030 ekran kartı ve i5 işlemcisi varmış ve 8 GB RAM bana nasıl bir oyun performansı sağlar? GTA 5, TF2, CS:GO, Rocket League gibi oyunlar oynuyorum. Kaç FPS alırım?
TF2, CSGO için iş görür fakat 3000 TL için çok kötü bir sistem. İade edebilme şansınız varsa edip daha iyi hazır bir sistem alın. Şuan 3000 TL ye RX 570 ve R5 2600 içeren sistemler var.
Adamın sisteminde 16GB ram var. Ama GT 1030 düzeyinde çok bir fark olacağını sanmıyorum. Ve evet arkadaşların da dediği gibi iade edebilirsen et ve sistem toplamaktan çekinme.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Crucial BX500 CT240BX500SSD1 2.5" 240 GB 540/500 3D Nand SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.