GT-740 nasıl bir ekran kartıdır?

GT 740 720P de BF4'ü ultra, Watch Dogs 720p de ultra açabilen bir kart. Ama yinede R7 260X oyun için daha iyi olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
@baykog konuyu hortlatman bir yana, mesajının içeriği diğer yana. Adam doğruluk payı olan bir cümle kurmuş, onu da 15 Mart 2015'te kurmuş. Sen önce üslubunu düzelt, cevap verecek bilgiyi edin, sonra Technopat Sosyal kurallarını oku, ondan sonra da konunun tarihine bak. Burası sınıf ortamın değil gelişine sallayamazsın.

GT ekran kartları oyun için değildir. GT serisi multimedya için üretilmiştir. Film, yüksek çözünürlüklü film, 3D film ve küçük çaplı grafiksel ihtiyacı karşılamak üzere satın alınır. Oyun oynayacaksan GTX alacaksın mecbur. Bende de GT var. Oyun oynarken düşük FPS ile oynuyorum genelde.

FIFA 15'i kaldıran bilgisayar GTA 5'i optimizasyonu iyi olursa hayli hayli kaldırır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Paranızı biriktirip düzgün bir sistem toplayın. Aksi takdirde mutlu olamazsınız.

Gt 740 bende var seni üzecek bir kart değil ,oyunlarda genel olarak Mediumda 40 fps civarı alırsın yani okadar küçümsenececek bir kart değil. (Cyberpung 2077 gibi çok ağır oyunlar oynayacaksan tavsiye etmem )
GT 740 bende var gayet memnunum ve diğer arkadaşların anlattığı kadar kötü bir kart değil. Evet onun yerine R7 250 alınabilir ama GT 740 seni üzmez. Crysis 3'de Medium ayarlarda 40-50 FPS falan aldım ve 40-50 FPS kötü bir değer değil.
GT 740 bende var seni üzecek bir kart değil, oyunlarda genel olarak Mediumda 40 FPS civarı alırsın yani o kadar küçümsenececek bir kart değil. (Cyberpung 2077 gibi çok ağır oyunlar oynayacaksan tavsiye etmem )
GT 740 bende var gayet memnunum ve diğer arkadaşların anlattığı kadar kötü bir kart değil. Evet onun yerine R7 250 alınabilir ama GT 740 seni üzmez. Crysis 3'de Medium ayarlarda 40-50 FPS falan aldım ve 40-50 FPS kötü bir değer değil.

Yanlışlıkla 2 paragraf yazdım sorun olmaz diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Evet yıl oldu 2021. GT 740'a DX 12 desteği geldi. Bunun cevabını gelecekte aramak mantıklı bence... Umarım yazdığıma bakarsınız. Şuan belki RTX'iniz vardır belki...

GT 740 bende var seni üzecek bir kart değil, oyunlarda genel olarak mediumda 40 FPS civarı alırsın yani o kadar küçümsenececek bir kart değil. (cyberpung 2077 gibi çok ağır oyunlar oynayacaksan tavsiye etmem )
GT 740 bende var gayet memnunum ve diğer arkadaşların anlattığı kadar kötü bir kart değil. Evet onun yerine R7 250 alınabilir ama GT 740 seni üzmez. Crysis 3'te medium ayarlarda 40-50 FPS falan aldım ve 40-50 FPS kötü bir değer değil.

Yanlışlıkla 2 paragraf yazdım sorun olmaz diye düşünüyorum.

PUBG Mobile oynatıyor mu, performansı nasıl, FPS degerleri falan droplanma oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı