GT 1030 ne ile takas edilir?

Bütçe
Kartın üstüne 300-400 TL

725064

Picopat
Makaleler
2
DDR4 bir GT 1030 var. Önceden daha kötü kartım vardı. Bir şekilde bunu aldım. Şimdi memnun olmadığım için yine bir kart almak istiyorum. Üstüne 300-400 ekleyebilirim. Ne önerirsiniz? i3 10. nesil işlemci var.

DDR4 bir GT 1030 var. Önceden daha kötü kartım vardı. Bir şekilde bunu aldım. Şimdi memnun olmadığım için yine bir kart almak istiyorum. Üstüne 300-400 ekleyebilirim. Ne önerirsiniz? i3 10. nesil işlemci var.

2.el piyasasına hakim değilim ama sanırım satılıp üzerine ekleyerek RX570 bakılabilir.

DDR4 bir GT 1030 var. Önceden daha kötü.

Kartın sağlam olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Donanımdan anlarım ama temizlik konusuna hakim değilim.

Bir de benim kart ne kadar eder?

Sağlam olma konusuna bir şey diyemem ama şu an piyasada ki satılan kartların, AMD serisi mining çıkması kartlar 570 580 vb. yani size garanti veremem kesin arızalı çıkmaz diye tüm sorumluluk sizde. Tanıdıktan almak daha güvenli bu devirde.

Sarı sitede baktığımda modele göre 1030 için 750₺-1200₺ fiyatları arasına koymuşlar. Dediğim gibi ikinci el piyasasını bilmiyorum. Herkes kafasına göre fiyat koymuş çok ilginç. Araştırıp öyle fiyat belirleyin bence. Biraz bekleyin bu işle uğraşan arkadaşlar varsa tavisyeleri olur mutlaka.

Sağlam olma konusuna bir şey diyemem ama şu an piyasada ki satılan kartların, AMD serisi mining çıkması kartlar 570 580 vb. yani size garanti veremem kesin arızalı çıkmaz diye tüm sorumluluk sizde. Tanıdıktan almak daha güvenli bu devirde.

Sarı sitede baktığımda modele göre 1030 için 750₺-1200₺ fiyatları arasına koymuşlar. Dediğim gibi ikinci el piyasasını bilmiyorum. Herkes kafasına göre fiyat koymuş çok ilginç. Araştırıp öyle fiyat belirleyin bence.

NVIDIA alayım diyeceğim de onlar da şu anki bütçeme uymuyor. Beni şu an 2-3 ay en azından orta seviye oyunlarda idare edecek kart lazım. Sonra yeni sistem alacağım zaten. Bu sistemi hem başkasına vereceğim hem de başka işler için kenara ayırıcam.

NVIDIA alayım diyeceğim de onlar da şu anki bütçeme uymuyor. Beni şu an 2-3 ay en azından orta seviye oyunlarda idare edecek kart lazım. Sonra yeni sistem alacağım zaten. Bu sistemi hem başkasına vereceğim hem de başka işler için kenara ayırıcam.

NVIDIA tarafında GTX 960 da güzel bir kart. Arkadaşımda var hala kullanıyor. Çoğu oyunları oynuyor. Güncel güçlü oyunlarda ne kadar sağlıklı FPS verir bilemem bakmak lazım. Arkadaşımda 4 GB modeli var.
YouTube'da test videsu varmış. Adamın test sistemi de i3 10100.Detaylarda yazıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı