GT 1030 NVIDIA Kurulum Programı devam edemiyor

averyx_

Kilopat
Merhabalar, GT 1030'un driverini kurmaya çalışırken böyle bir hata alıyorum. Çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• ascsacas.png
    ascsacas.png
    102,3 KB · Görüntüleme: 56
İndirilmemiş driver hatası alıyorsunuz ya da güncel değil driverlarınız eindows 7 zaten güncelleme almıyor aygıt yöneticisinden bakabilir güncellemeleri yapıp tekrar deneyebilirsiniz.
Kartla alakalı değil sorununuz. Zaten az buçuk ingilizceniz varsa hatanın en başını okursanız anlarsınız.

İndirilmemiş driver hatası alıyorsunuz ya da güncel değil driverlarınız eindows 7 zaten güncelleme almıyor aygıt yöneticisinden bakabilir güncellemeleri yapıp tekrar deneyebilirsiniz.
Kartla alakalı değil sorununuz. Zaten az buçuk ingilizceniz varsa hatanın en başını okursanız anlarsınız.
Bilgisayara yeni format attım ve ilk ekran kartı driverini yükleyeyim demiştim. Aygıt yöneticisindeki bütün driverları mı güncellemem lazım?
8 GB ram, i3 2. nesil işlemci, GT 1030 ekran kartı.

Bilgisayara yeni format attım ve ilk ekran kartı driverini yükleyeyim demiştim. Aygıt yöneticisindeki bütün driverları mı güncellemem lazım?

8 GB RAM, i3 2. nesil işlemci, GT 1030 ekran kartı.

SSD varsa Windows 10 geç. GT1030 Windows 7 için yapılmış bir kart değil.

Windows 7 güncelleme desteği bitti el ile indirip güncellemen gerekli yukarıda yazan kodları internete ayrı ayrı girip bulabilirsin ya da aygıt yöneticisinden ünlem işareti olanlar varsa onların driverını bulup güncellemelisin internetten indirip.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı