Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 2 Kasım 2021 #11 RinDoChi dedi: Afferin sana, her kart bir olmaz ama sen daha iyi bilirsin paşam. Genişletmek için tıkla... Aynı modele sahip karttı ama.
RinDoChi dedi: Afferin sana, her kart bir olmaz ama sen daha iyi bilirsin paşam. Genişletmek için tıkla... Aynı modele sahip karttı ama.
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 2 Kasım 2021 #12 Eskilerdenn dedi: Aynı modele sahip karttı ama. Genişletmek için tıkla... İşlemci ve güç kaynağı da aynı mı?
Eskilerdenn dedi: Aynı modele sahip karttı ama. Genişletmek için tıkla... İşlemci ve güç kaynağı da aynı mı?
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 2 Kasım 2021 #13 Re Malaka dedi: İşlemci ve güç kaynağı da aynı mı? Genişletmek için tıkla... Değil. Sildim zaten ya gerek yok şuan zaten arkada msi çalışması içime sinmiyo. Re Malaka dedi: İşlemci ve güç kaynağı da aynı mı? Genişletmek için tıkla... Ve bilgisayarı her açtığımda onaylamam mı gerekicek msi dan overclocku ? Son düzenleme: 2 Kasım 2021
Re Malaka dedi: İşlemci ve güç kaynağı da aynı mı? Genişletmek için tıkla... Değil. Sildim zaten ya gerek yok şuan zaten arkada msi çalışması içime sinmiyo. Re Malaka dedi: İşlemci ve güç kaynağı da aynı mı? Genişletmek için tıkla... Ve bilgisayarı her açtığımda onaylamam mı gerekicek msi dan overclocku ?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.972 Çözümler 80 Yer Başkent 2 Kasım 2021 #14 Eskilerdenn dedi: Ve bilgisayarı her açtığımda onaylamam mı gerekicek msi dan overclocku ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Team Viewer ile gösterip yardımcı olabilirim uygunsa. Yazmaya üşeniyorum rahatsızım boğazım ağrıyo.
Eskilerdenn dedi: Ve bilgisayarı her açtığımda onaylamam mı gerekicek msi dan overclocku ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Team Viewer ile gösterip yardımcı olabilirim uygunsa. Yazmaya üşeniyorum rahatsızım boğazım ağrıyo.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 2 Kasım 2021 #15 AceTeq dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Kalıcı olarak nasıl yapıcam anlatır mısın . AceTeq dedi: Hayır. Team Viewer ile gösterip yardımcı olabilirim uygunsa. Yazmaya üşeniyorum rahatsızım boğazım ağrıyo. Genişletmek için tıkla... olur nasıl ulaşcam AceTeq dedi: Hayır. Team Viewer ile gösterip yardımcı olabilirim uygunsa. Yazmaya üşeniyorum rahatsızım boğazım ağrıyo. Genişletmek için tıkla... Team ver Son düzenleme: 2 Kasım 2021
AceTeq dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Kalıcı olarak nasıl yapıcam anlatır mısın . AceTeq dedi: Hayır. Team Viewer ile gösterip yardımcı olabilirim uygunsa. Yazmaya üşeniyorum rahatsızım boğazım ağrıyo. Genişletmek için tıkla... olur nasıl ulaşcam AceTeq dedi: Hayır. Team Viewer ile gösterip yardımcı olabilirim uygunsa. Yazmaya üşeniyorum rahatsızım boğazım ağrıyo. Genişletmek için tıkla... Team ver
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.972 Çözümler 80 Yer Başkent 2 Kasım 2021 #16 Eskilerdenn dedi: Kalıcı olarak nasıl yapıcam anlatır mısın . olur nasıl ulaşcam Genişletmek için tıkla... Ücretsiz İndirin yükleyin ve programı çalıştırın, monove7144@dukeoo.com geçici e-posta adresine program üzerindeki işaretlediğim kısmı atın.
Eskilerdenn dedi: Kalıcı olarak nasıl yapıcam anlatır mısın . olur nasıl ulaşcam Genişletmek için tıkla... Ücretsiz İndirin yükleyin ve programı çalıştırın, monove7144@dukeoo.com geçici e-posta adresine program üzerindeki işaretlediğim kısmı atın.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 2 Kasım 2021 #17 AceTeq dedi: Ücretsiz İndirin ve programı çalıştırın, monove7144@dukeoo.com geçici e-posta adresine program üzerindeki işaretlediğim kısmı atın.Eki Görüntüle 1204634 Genişletmek için tıkla... Attım AceTeq dedi: Ücretsiz İndirin yükleyin ve programı çalıştırın, monove7144@dukeoo.com geçici e-posta adresine program üzerindeki işaretlediğim kısmı atın.Eki Görüntüle 1204634 Genişletmek için tıkla... Tekrar yardım edermisin. Son düzenleme: 4 Kasım 2021
AceTeq dedi: Ücretsiz İndirin ve programı çalıştırın, monove7144@dukeoo.com geçici e-posta adresine program üzerindeki işaretlediğim kısmı atın.Eki Görüntüle 1204634 Genişletmek için tıkla... Attım AceTeq dedi: Ücretsiz İndirin yükleyin ve programı çalıştırın, monove7144@dukeoo.com geçici e-posta adresine program üzerindeki işaretlediğim kısmı atın.Eki Görüntüle 1204634 Genişletmek için tıkla... Tekrar yardım edermisin.