Samed Karaca
Hectopat
Ryzen 3 3100 işlemci ve GT 1030 ekran kartı var. Ben bu ekran kartını maksimum ne kadar overclock yapabilirim? MSI Afterburner üzerinden
Son düzenleyen: Moderatör:
1-5 fps için ekran kartını yakmaya değmezRyzen 3 3100 işlemci ve GT 1030 ekran kartı var. Ben bu ekran kartını maksimum ne kadar overclock yapabilirim? MSI Afterburner üzerinden
OC nasıl yapılır yaz. Yavaş yavaş arttır yanacağını sanmıyorum. R7 240'a yaptım 5 8 fps arttı merakın gitmiş olur fazla yaparsan ekran bayağı bozuluyor reset atarsın bir daha da yapmazsın zatenRyzen 3 3100 işlemci ve GT 1030 ekran kartı var. Ben bu ekran kartını maksimum ne kadar overclock yapabilirim? MSI Afterburner üzerinden
Ryzen 3 3100 işlemci ve GT 1030 ekran kartı var. Ben bu ekran kartını maksimum ne kadar overclock yapabilirim? MSI Afterburner üzerinden.
NOT: İlk yaptığımda ben de sonuna kadar arttırmıştım bunu yapma evet.Eskiden bende GT 1030 kullanıyordum.
Kesinlikle uğraşmayın GT 1030'ların zaten çoğu fabrikasyon olarak Overclock'lu geliyorlar.
Yapsanız bile FPS'e katkısı en fazla 5'dir.
Not: MSI Afterburner'deki değerleri sonuna kadar çekmeyin.
Sana hak vermiş bence.@Emir_Fidanc nesi komik ?
olabilirSana hak vermiş bence.
Ben GT620m ile 10 fps daha fazla alıyorum. Bence iyi ayarlarla yakmadan performans alınır ama uğraştırır.1-5 fps için ekran kartını yakmaya değmez
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.