GT 1030 oyun performansı nasıl?

• Konuyu başlatan Xerra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 206

Xerra

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GTX 420 2000mb
6 GB RAM
i3 550 3.20 GHZ
120 gb ssd
297 Gb HDD
Merhaba arkadaşlar, sistemim şu şekilde:

• İşlemci: i7 870.
  • Ekran Kartı: NVIDIA GT 1030.
  • RAM: 8 GB.
Kullanım amacı ağırlıklı olarak iş (muhasebe uygulamaları), arada sırada da oyun oynama. Ancak çok fazla oyun oynayan birisi değilim, oynayacağım oyunlar belli başlı:

• CS 2
  • Valorant
  • Zula
  • Minecraft
  • Euro Truck Simulator.
  • GTA 5 (belki)
  • Assetto Corsa.
  • Rocket League.
İnternetten bazı sitelere baktım, sistemin kaç FPS alabileceğini gösteriyorlar. Ancak sonuçlar bana inandırıcı gelmedi. Örneğin, Minecraft'ta düşük ayarlarda maksimum 200 FPS alırsın diyor. Bu durum hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

CS2 dışında yazdığınız oyunlarda oynanacak seviyede performans verir, cs2 için biraz fazla ayar kısman gerekebilir yine oynarsın ama

CS2 dışında FPS sorunu yaşamazsın ancak CS2'de hala FPS problemleri devam ediyor. Belki ileride düzelebilir. Denemekten zarar gelmez.

+FIFA serisi ve pes serisi.

CS2 dışında yazdığınız oyunlarda oynanacak seviyede performans verir, CS2 için biraz fazla ayar kısman gerekebilir yine oynarsın ama.

Peki hocam pes serisi ve FIFA serisi oynatır mı örneğin FIFA 23-24

CS2 dışında FPS sorunu yaşamazsın ancak CS2'de hala FPS problemleri devam ediyor. Belki ileride düzelebilir. Denemekten zarar gelmez.

Ortalama kaç FPS alırım saydigim oyunlarda?

Bir de belirtmeyi unutmuşum arkadaşlar bu watt olayını hiç bilmiyorum ekran kartını ikinci el olarak aldim sayılır anlaştım sadece watt olayında ya da bana herhangi bir sorun çıkartır mı LGA 1156 var.

Son düzenleme:
Peki hocam pes serisi ve FIFA serisi oynatır mı örneğin FIFA 23-24
Onları oynatmaz. En son Fifa 22 oynatır gibi.
Bir de belirtmeyi unutmuşum arkadaşlar bu watt olayını hiç bilmiyorum ekran kartını ikinci el olarak aldim sayılır anlaştım sadece watt olayında ya da bana herhangi bir sorun çıkartır mı LGA 1156 var.
GT1030 az watt harcar. 400W civarı bir PSU varsa fazlasıyla yeter. Yıllarca 250W ile kullandım GT1030'u.

Onları oynatmaz. En son FIFA 22 oynatır gibi.

GT1030 az watt harcar. 400W civarı bir PSU varsa fazlasıyla yeter. Yıllarca 250W ile kullandım GT1030'u.

Üzerinde kaç watt var bilmiyorum ama GT 420 vardı onu calistiriyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı