GT 1030 & R3 1200 AF sistemle CS:GO oynanır mı?

Parçaların linklerini atar mısın bakalım bir isterseniz?
4100 TL ye 1200AF+RX560 sistem var ayrıca bilgin olsun daha iyi olur.
tamamdır atıyorum hemen.
Parçaların linklerini atar mısın bakalım bir isterseniz?
4100 TL ye 1200AF+RX560 sistem var ayrıca bilgin olsun daha iyi olur.
pc.PNG

Elimizde fazladan ssd var. Ondan eklemedim.

Son düzenleme:
Tamamdır atıyorum hemen.

Eki Görüntüle 1169425
Elimizde fazladan SSD var. Ondan eklemedim.

Hocam anakart iyi değil PSU ilerisi için yetersiz kalır bütçe 4100/4200 bandına çıkmaz mı acaba çok daha iyi sistem alınır içinde SSD dahi bulunan. Bu sisteme SSD eklemek demek +300 TL demek zaten 3500TL yapar.

Hocam anakart iyi değil PSU ilerisi için yetersiz kalır bütçe 4100/4200 bandına çıkmaz mı acaba çok daha iyi sistem alınır içinde SSD dahi bulunan. Bu sisteme SSD eklemek demek +300 TL demek zaten 3500TL yapar.
Sizin tavsiye ettiğiniz sistem nedir ? Onada bakayım bi. 3500 max. bütçe fakat bakmaktan zarar gelmez :) Birde internetten satın alamayız gibi. Hem kredi kartı yok hemde güvenmiyor bizimkiler.

Sizin tavsiye ettiğiniz sistem nedir? Onada bakayım bir. 3500 Max. Bütçe fakat bakmaktan zarar gelmez :)

RAM olarak +10TL olanı SSD olarak +45TL olanı seçin fiyatına göre mis gibi sistem.
GT1030'dan çok daha performanslı 1050 Ti performansında bir kart GameGaraj güvenilirlik konusunda oldukça iyi bir firma.

RAM olarak +10TL olanı SSD olarak +45TL olanı seçin fiyatına göre mis gibi sistem.
GT1030'dan çok daha performanslı 1050 Ti performansında bir kart GameGaraj güvenilirlik konusunda oldukça iyi bir firma.
tamamdır teşekkürler bakayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı