Efesaint52 Femtopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 Kasayı hafif oynatsam elim carpsa kapanıyor. Bunun sebebi nedir? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2023
Kasayı hafif oynatsam elim carpsa kapanıyor. Bunun sebebi nedir? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Çözüm Hououin Kyouma 24 Ağustos 2023 Parçalar tam oturmamış olabilir. Kabloları, PCI-e soketleri vs. Tam girilip girilmediğini kontrol edin.
Parçalar tam oturmamış olabilir. Kabloları, PCI-e soketleri vs. Tam girilip girilmediğini kontrol edin.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 24 Ağustos 2023 #2 Parçalar tam oturmamış olabilir. Kabloları, PCI-e soketleri vs. Tam girilip girilmediğini kontrol edin. Artı 0 Eksi Çözüm
Parçalar tam oturmamış olabilir. Kabloları, PCI-e soketleri vs. Tam girilip girilmediğini kontrol edin.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.420 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2023 #3 Birçok sebebi olabilir. Elektrik kesilmiş gibi kapanıyorsa bir parçanın güç kablosu gevşemiş olabilir. Ayrıca tam oturmayan parçalar da olabilir. Artı 0 Eksi
Birçok sebebi olabilir. Elektrik kesilmiş gibi kapanıyorsa bir parçanın güç kablosu gevşemiş olabilir. Ayrıca tam oturmayan parçalar da olabilir.
ElonMuskk Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #4 Efesaint52 dedi: Kasayı hafif oynatsam elim carpsa kapanıyor. Bunun sebebi nedir? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarda da böyle bir problem vardı, parçaları söküp yeniden taktım düzeldi. Dene istersen. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Efesaint52 dedi: Kasayı hafif oynatsam elim carpsa kapanıyor. Bunun sebebi nedir? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarda da böyle bir problem vardı, parçaları söküp yeniden taktım düzeldi. Dene istersen.
KS KS Efesaint52 Femtopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #5 Cevaplarınız icin teşekkürler arkadaşlar. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 29 Ağustos 2023 #6 Efesaint52 dedi: Cevaplarınız icin teşekkürler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Yani, sorun çözüldü mü? Nasıl çözüldüğünü belirt, diğer arkadaşlar yararlansın. Artı 0 Eksi
Efesaint52 dedi: Cevaplarınız icin teşekkürler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Yani, sorun çözüldü mü? Nasıl çözüldüğünü belirt, diğer arkadaşlar yararlansın.
KS KS Efesaint52 Femtopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #7 Hououin Kyouma dedi: Züldü mü? Nas. Genişletmek için tıkla... Hououin Kyouma dedi: Yani, sorun çözüldü mü? Nasıl çözüldüğünü belirt, diğer arkadaşlar yararlansın. Genişletmek için tıkla... Çözüldü teşekkürler. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: Züldü mü? Nas. Genişletmek için tıkla... Hououin Kyouma dedi: Yani, sorun çözüldü mü? Nasıl çözüldüğünü belirt, diğer arkadaşlar yararlansın. Genişletmek için tıkla... Çözüldü teşekkürler.