GT 1030 sistem için işlemci önerisi

berkay211

Decapat
Daha fazla  
Ben internetten yeni ekran kartı aldım GT 1030 2 GB ve benim anakart ve işlemciye uymadı. RAM'de değişmek zorunda kaldım ve adam sanırım kötü işlemci falan seçmiş çünkü ekranım kasıyor, oyun açık değilken bile donma oluyor, format bile attım olmadı, 2 kez format sonra SSD değiştirdim yine olmadı, bayağı masrafa girdim. Acaba ne yapmam lazım? Benim düşüncem işlemciyi kötü seçmiş.

Seçtiği işlemci: Intel Core 2 Duo E8400.

Eğer işlemci kötü seçtiyse bile ucuz bir işlemci önerisi yapabilir misiniz? PC Valorant bile açmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
neden böyle bir işlemci seçmiş ki?
i5 9400f öneririm, gt 1030'a iyi gider. Online oyunları rahatlıkla donma kasma olmadan oynarsın, cs go valorant lol vs. bunlardan yana sıkıntı yok çünkü ekran kartından daha çok işlemci ve ram kullanılıyor.

Ama ekran kartı bazlı oyunlarda düşük fps ile çalıştırırsın, mesela rdr i5 9400f gt 1030 gammix 8gb ram bir pc de 40fpslerde çalışıyordu diye hatırlıyorum. Ama muhtemelen low ayardı emin değilim.

gta 5 gibi bir oyun kaldırırmı

7.000 çok değilmi baktım şimdi internetten

gta 5 gibi bir oyun kaldırırmı

7.000 çok değilmi baktım şimdi internetten
Keşke bu sistemi kurmasaydınız.Gta 5 ve 2015 ve altı ve yeni düşük sistem isteyen oyunları oynatabileceğini düşünüyorum.

İşlemcinin iyi olmasında sorun olmaz ilerde rahat yükseltir ekran kartını

Benim önerim i3 10105f tarafında ama anakart adını biliyor musunuz hocam işlemciyi 2000 tl ye bulursunuz.
anakarta bakayım bekle

Keşke bu sistemi kurmasaydınız.Gta 5 ve 2015 ve altı ve yeni düşük sistem isteyen oyunları oynatabileceğini düşünüyorum.
kazıklandığımı düşünüyorum eski sistemim daha iyiydi daha iyi performans veriyordu

İşlemcinin iyi olmasında sorun olmaz ilerde rahat yükseltir ekran kartını

Benim önerim i3 10105f tarafında ama anakart adını biliyor musunuz hocam işlemciyi 2000 tl ye bulursunuz.
ms-7592

sistem önerisi yapayım sana anakart büyük ihtimal uymayacak
Gt 1030 un var zaten

anakarta bakayım bekle

kazıklandığımı düşünüyorum eski sistemim daha iyiydi daha iyi performans veriyordu

ms-7592
775 pin aşırı eski gta 5 i açmaz bile yukarıdaki parçalar hem ucuz hem uyumlu hem de gta 5 açar.
Psu kaç watt hocam?

adam benim eski parçaları satmış geride alamıyorum yani bakıcam duruma göre almaya çalışıcam o kadar masrafdan sonra zor olucak

adam benim eski parçaları satmış geride alamıyorum yani bakıcam duruma göre almaya çalışıcam o kadar masrafdan sonra zor olucak
Hocam üzücü bir durum eğer yeni pc toplarsanız önerdiğim parçalara 500w 80 plus bir psu takın tam uyumlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…