Teşekkür ederimHocam üzücü bir durum eğer yeni pc toplarsanız önerdiğim parçalara 500w 80 plus bir psu takın tam uyumlu olur.
Teşekkür ederimHocam üzücü bir durum eğer yeni pc toplarsanız önerdiğim parçalara 500w 80 plus bir psu takın tam uyumlu olur.
Rica ederim de hocam son bir şey söyleyecem kimseye pc toplatmayın gidin vatan gibi yerlerden hazır alın en azından mağdur olmazsınız oradakiler daha bilgililer. Ben sizin işlemcinin 2 katı güçlüsüyle gt 630m sistem kullanıyordum o işlemci gt 1030 a hayatta yetmez o işlemciyi veren cahil biri olmalı.Teşekkür ederim
yok ben 2.el internetten ucuza bulmuştum pc yi aldım bi kaç ay idare ettim ekran kartı amd r5 230 2 gb idi internetten baktım gt 1030 daha iyi dedi ucuza buldum onada ama ekran kartı gayet iyiydi taktırmak için yolladım fln ana kart uyuşmuyor dedi baştan aşşağı değişti parçalar olay böle başladı ama bi kaç sene böle durursam umarım yeni pc alırımRica ederim de hocam son bir şey söyleyecem kimseye pc toplatmayın gidin vatan gibi yerlerden hazır alın en azından mağdur olmazsınız oradakiler daha bilgililer.
İnşallah hocam iyi akşamlaryok ben 2.el internetten ucuza bulmuştum pc yi aldım bi kaç ay idare ettim ekran kartı amd r5 230 2 gb idi internetten baktım gt 1030 daha iyi dedi ucuza buldum onada ama ekran kartı gayet iyiydi taktırmak için yolladım fln ana kart uyuşmuyor dedi baştan aşşağı değişti parçalar olay böle başladı ama bi kaç sene böle durursam umarım yeni pc alırım
Darboğaz işlemci güçlü olunca değil ekran kartı işlemciye oranla güçsüz olunca oluyor.
Evet gta 5 rahat kaldırır.gta 5 gibi bir oyun kaldırırmı
7.000 çok değilmi baktım şimdi internetten
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.