720p high-med ayarlarda 30 FPS'mi alacak o ekran kartıyla aynı ekran kartı ben de vardı bırak 720P'yi daha düşük, pikselleri görünecek şekilde ayarlıyordum yine de kasıyordu. Boşuna yüklemeyin oynayamazsınız rahat, kendimden biliyorum.
720p High-Med ayarlarda 30 FPS'mi alacak o ekran kartıyla aynı ekran kartı ben de vardı bırak 720p'yi daha düşük, pikselleri görünecek şekilde ayarlıyordum yine de kasıyordu. Boşuna yüklemeyin oynayamazsınız rahat, kendimden biliyorum.
Hocam gt 1030dan daha az performanslı kartla oyunu oynayabiliyorum. Üstelik konu sahibinin sisteminden ekran kartım ve ramim daha düşük (işlemcim yüksek).
Dostum sistemin işlemci haric aynı ama şu ufak ayrıntıyı atlamayın çözünürlük düşürmek cidden FPS'yi etkiliyor belki senin monitörün 1920x1080 ve düşük performans alıyorsun.
Dostum sistemin işlemci haric aynı ama şu ufak ayrıntıyı atlamayın çözünürlük düşürmek cidden FPS'yi etkiliyor belki senin monitörün 1920x1080 ve düşük performans alıyorsun.
Hocam 720p'de oyunu high med karışık oynayabileceğinizi düşünüyorum. Texture ve Gölge kalitesini High yapıp geri kalanları Low med karışık bile yapsanız zaten hem yüksek fps hemde güzel bir görüntü ile karşılaşırsınız. Siz 1024x768 bile okey diyorsanız zaten oyunu hayli hayli oynarsınız. Grafik ayarlama konusunda yardıma ihtiyacınız olursa yeni konu açıp beni etiketleyebilirsiniz veya daha önceden yazmış olduğum RDR2 rehberine göz atabilirsiniz.
Hocam 720P'de oyunu high med karışık oynayabileceğinizi düşünüyorum. Texture ve gölge kalitesini high yapıp geri kalanları Low med karışık bile yapsanız zaten hem yüksek FPS hem de güzel bir görüntü ile karşılaşırsınız. Siz 1024x768 bile okey diyorsanız zaten oyunu hayli hayli oynarsınız. Grafik ayarlama konusunda yardıma ihtiyacınız olursa yeni konu açıp beni etiketleyebilirsiniz veya daha önceden yazmış olduğum RDR2 rehberine göz atabilirsiniz.