GT 1030 sistem RDR 2 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Muwusty

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
GT 1030
İşlemci
i5 3470
Arkadaşlar RDR2 güçlu bir oyun ama sistemim kaldırır mı merak ediyorum. Monitör çözünürlüğüm 1366x768 ve bu çözünürlükte GTA 5'te özel ayarlar ile ( çoğu ayar high ) 35 FPS rahat bir şekilde oynuyorum. Gerekirse daha fazla FPS için 1024x768 çözünürlükte de oynarım. Gözüm alışkın. Sadece sistemim kaldırır mı merak ediyorum.

Arkadaşlar RDR2 güçlu bir oyun ama sistemim kaldırır mı merak ediyorum. Monitör çözünürlüğüm 1366x768 ve bu çözünürlükte GTA 5'te özel ayarlar ile ( çoğu ayar high ) 35 FPS rahat bir şekilde oynuyorum. Gerekirse daha fazla FPS için 1024x768 çözünürlükte de oynarım. Gözüm alışkın. Sadece sistemim kaldırır mı merak ediyorum.
İşkenceye döner, sürekli drop girer, fazla insanın olduğu yerlerde 10'a kadar düşer FPS.

Muhtemel Kaldırmaz ve ekran kartın fazla ısınacağından bilgisayar kendini kapatacaktır

Technopat Haberler

Geri
Yukarı