OzzyOnFire
Hectopat
Aynısını dedim zaten hocam.O zaman 500W kasa ya da 300W kasa işlemci çok iyi ama işlemci değil de GPU'ya odaklanmak daha mantıklı. Ama siz benden iyi bilirsiniz.
Aynısını dedim zaten hocam.O zaman 500W kasa ya da 300W kasa işlemci çok iyi ama işlemci değil de GPU'ya odaklanmak daha mantıklı. Ama siz benden iyi bilirsiniz.
Yani GTA 5 PUBG CS Valorant Dying Light dbd. PSU 500W olsa bence daha iyi olur zaten 500W neye yetmiyor. SSD azıcık üzmedi değil ama olsun güzel sistem.
Hocam ben GT 1030+ İ7 2600 sistemi 1300 liraya toplamıştım. Siz de toplarsanız 1 senedir kullanıyorum çok memnunum, siz o bütçeye çok daha iyi sistem dizersiniz.O zaman 500W kasa ya da 300W kasa işlemci çok iyi ama işlemci değil de GPU'ya odaklanmak daha mantıklı. Ama siz benden iyi bilirsiniz.
Hocam güven olmuyor sonuçta kullanılan bir şeyi alıp aynı performansda kullanacağımızı bilip bilmemek biraz sıkıntı.
Aynısını dedim zaten hocam.
RX 550 belki de.Hadi işlemci Ryzen 3 3100 ya da Ryzen 5 1600 diyelim kasa 400W ekran kartı ne olabilir?
Hocam ben GT 1030+ i7 2600 Sistemi 1300 liraya toplamıştım. Siz de toplarsanız 1 senedir kullanıyorum çok memnunum, siz o bütçeye çok daha iyi sistem dizersiniz.
2. el güvenilmez.2.ele baş vuracağım o zaman güvenilir 2.siteler hangileri acaba?
Yani ben güvenemem.2. el güvenilmez.
2. el güvenilmez.
Yani ben güvenemem.
Sahibinden en güveniliri ama param güvende ile ek ücret alıyorlar.Letgo güvenilir midir acaba sanırım popüler bir site.
Letgo güvenilir midir acaba sanırım popüler bir site.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.