GT 1030 sistemde kısa süreli ekran gidiyor

kurtomerdfd01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımda uzun zamandır oyun oynarken veya normal masaüstünde takılırken anı olarak 2 3 saniye ekran gidip geri geliyor HDMI to VGA kablo kullanıyorum bundan önce etkin sinyal çözümleme yanlış olduğu için cru ile 1366x768 yaptım oradan sorunumu nasıl çözerim? Ekran kartı drivlerlerimi sürekli guncelliyorum.
i5 3470, GT1030, 8 GB RAM.

Merhaba, bilgisayarımda uzun zamandır oyun oynarken veya normal masaüstünde takılırken anı olarak 2 3 saniye ekran gidip geri geliyor HDMI to VGA kablo kullanıyorum bundan önce etkin sinyal çözümleme yanlış olduğu için cru ile 1366x768 yaptım oradan sorunumu nasıl çözerim? Ekran kartı drivlerlerimi sürekli guncelliyorum.
Çözüm bulabildiniz mi? Aynı karta ve işlemciye sahibim bende de ara ara titreme başladı.

İlk olarak kablo degiştirmeyi deneyebilirsiniz sorununuzu çözmezse DDU ile driver kaldırıp tekrar yükleyiniz PSU Tam olarak besleme yapamıyorda olabilir basitden baslayarak deneme yapmalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı