GT 1030 sistemde oyun oynarken ekran gidiyor

dondurmamgaymak

Hectopat
Selam ekran kartım GT 1030 oyundayken arada bir siyah ekran oluyor monitörün üst köşesinde VGA yazıyor sonra ekran geliyor ne zaman olacağını kestiremiyorum oyunun en iyi yerinde işe Clutch atarken ya da çatışırken gidiyor ya da ölüyken gidiyor neyse driverdan dolayı mı oluyor anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bir de MSI Afterburner ayarlarım bunlardır aldığımda böyleydi default bu yani.

Dosya Ekleri

• Screenshot_13.png
    Screenshot_13.png
    423 KB · Görüntüleme: 41
Selam ekran kartım GT 1030 oyundayken arada bir siyah ekran oluyor monitörün üst köşesinde VGA yazıyor sonra ekran geliyor ne zaman olacağını kestiremiyorum oyunun en iyi yerinde işe Clutch atarken ya da çatışırken gidiyor ya da ölüyken gidiyor neyse driverdan dolayı mı oluyor anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sürücüleri güncelle bir hocam.

Bende de monitor tam ekrana gectiginde ekran kendi kendine kapanip aciliyordu sorunu soyle cozdum ilk basta farkli bir monitorle sorunun nerede oldugunu aradim PC'de bir sıkıntı yoktu sonra monitorun guc kablosunu degistirdim devam ediyordu son olarak tek bir yer kalmisti monitorun guc girisi oranin soketini degistir dedim bilgisayarciya direk kabloyu oraya bagladi şu an cok iyi sistemsel bir sıkıntı olacağıni sanmam benim yaptiklarimi bir denesin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı