Arkadaşlar sistemim:
İşlemci: i3 4130.
Ekran kartı: GT1030.
RAM: 16 GB DDR3.
Sorunum işe şu şekilde, normalde R6 oynarken hiç kasmıyor sabit 60 FPS alıyorum ama bazen öyle bir takılmaya başlıyor ki anlatamam. Resmen sinir krizi geçiriyorum evde, fareyi kırmamak için kendimi zor tutuyorum. Daha detaylı anlatmam gerekirse mesela yürüyorum veya sağa veya sola dönüyorum ve bir anda oyun takılıyor en son hangi ses geliyorsa (mesela yürüme sesi ya da sıkma sesi fark etmez) o donma geçene kadar sesler gelmeye devam ediyor. Görüntünün donduğundan bahsetmem gerekmiyordur herhalde. Bunun dışında bazen oyunda aşırı bir FPS düşmesi yiyorum mesela sabit 60 iken ara ara oyunum tık tık takılıyor buna lafım yok 1 2 kere olsa neyse, ama asıl mesele bu donma 5 6 sn de bir olmaya başlıyor ve bunun tek çözümü oyunu açıp kapatmam yoksa hiçbir şekilde düzelmiyor, düzelme ihtimali de bir şansa bağlı yani düzelmeye biliyor ve ben bunu sadece maça girince öğrene biliyorum. Son bir çeşidi ise oyun 60 FPS sabit 0 kasma 0 donma 0 takılma Full akıcı bir şekilde oynatıyor. Bunun neden kaynaklandığını gerçekten anlamış değilim çözümü bilen var mı yazarsa sevinirim...