Çözüldü GT 1030 sistemde Valorant DirectX11 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

kai.zen

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartını yeni aldım. DxDiag'ı yükledim Windows'u güncelledim her şeyi yaptım fakat Valorant'a giremiyorum. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Çok teşekkürler, bende sırf Valorant oynamak için aldım ve giremiyorum çok kıl oldum 5 saattir buna uğraşıyorum ticket atayım o zaman teşekkürler size. İyi forumlar.
Arkadaşlar çözümü buldum sonunda, DXCPL adlı illeti ben bu bilgisayarda GT 210 ekran kartımla açmayı denemek için indirmiştim, .exe'yi sildiğim için eski haline gelir sanmıştım fakat peşinde ayarlarını hala kalıntı olarak bırakmış. DXCPL'de eklenen uygulamaların hepsini kaldırdım (Valorant uygulamaları) ve düzeldi.
Valorant'ı şu anda sildim yüklediğimde olmazsa deneyeceğim, silip yüklersem düzelir diye düşündüm.

Aynı sorunu ben de yaşadım, sırf Valorant oynamak için DX11 bir ekran kartı aldım(RX 550). Aynı sorunu almaya devam ettim. Ticket yolladığımda bana bilgisayarıma Windows 10 64 Bit format atmamı söylediler. Dedikleri gibi de oldu. Format atınca düzeldi ve hata vermedi. Sizin de ticket yollamanızı öneririm. Ben dedim diye de bilgisayarına format atmaya kalkmayınız, farklı bir durum olabilir. Destek bölümünden Riot'a ulaşmak en iyi çözüm olacaktır. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…