Anakartı sıfır alacağım sadece işlemciyi de biraz eski 2. el bir tane almayı planlıyorum şunun gibi.1500 TL anca birisine yeter bu dönem şartlarında sıfır olarak.
Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 3 1200 Dört Çekirdek 3.10 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 1200 Dört Çekirdek 3.10 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 1200 Dört Çekirdek 3.10 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.141,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakartı sıfır alacağım sadece işlemciyi de biraz eski 2. el bir tane almayı planlıyorum şunun gibi.
Attığım anakart gibi bir anakart alıp geçiçi olarak bu işlemciyi takarsam nasıl olur? Geçiçi olarak böyle bir şey yapacağım.
MSI'nin kendi sitesinde "Supports 9th / 8th Gen Intel® Core™ / Pentium® Gold / Celeron® processors for LGA 1151 socket" yazıyor. Yani 8 ve 9. nesil intel işlemcileri takabilirsiniz. Belirttiğiniz işlemci 7. nesil.Anakartı sıfır alacağım sadece işlemciyi de biraz eski 2. el bir tane almayı planlıyorum şunun gibi.
Attığım anakart gibi bir anakart alıp geçiçi olarak bu işlemciyi takarsam nasıl olur? Geçiçi olarak böyle birşey yapacağım.
MSI'nin kendi sitesinde "supports 9th / 8th gen Intel® Core™ / pentium® Gold / celeron® processors for LGA 1151 socket" yazıyor. Yani 8 ve 9. nesil Intel işlemcileri takabilirsiniz. Belirttiğiniz işlemci 7. nesil.
Ben MSI'nin yalancısıyım hocam. Sitede öyle belirttiklerine göre vardır bir bildikleri. Çok fazla anlamıyorum zaten.Hocam soket yapısı aynı olunca anakartla işlemci uyumlu olmaz mı?
Peki hocam uçuk fiyatlar da olmayacak şekilde attığım işlemciyle uyumlu bir anakart önerebilir misiniz?MSI'nin kendi sitesinde "Supports 9th / 8th Gen Intel® Core™ / Pentium® Gold / Celeron® processors for LGA 1151 socket" yazıyor. Yani 8 ve 9. nesil intel işlemcileri takabilirsiniz. Belirttiğiniz işlemci 7. nesil.
Specification H310M PRO-VDH PLUS
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.tr.msi.com
Maalesef İstanbul'da yaşıyorum.Amd düşünürseniz elimde B450m anakart Ryzen 3 1200af ikilisi var. Ankarada veya yakında yaşıyorsanız. Bu şekilde buraya yazmam yasak mı bilmiyorum eğer yasak ise uyarı yapan olursa kaldırırım.
iyidir ancak bu işlemci Am4 soket ve intel çalıştıramazsınız. Bu arada almışken b450m hatta mümkünse b550m alın a320m eskidi. İlerde yükseltme yapacak olursanız yapamazsınız.Peki hocam uçuk fiyatlar da olmayacak şekilde attığım işlemciyle uyumlu bir anakart önerebilir misiniz?
Maalesef İstanbul'da yaşıyorum.
https://www.hepsiburada.com/asus-prime-a320m-f-amd-a320-ddr4-3200-mhz-am4-matx-anakart-p-HBV00000N6P7F?magaza=AbaküsTeknoloji
Bu nasıl?