GT 1030 son sürücüsü nedir?

Me'lih Çe'lik

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar GT 1030 aldım ve PC'yi formatladım Windows 10 kurulduktan sonra kendisi GT 1030 sürücüsünü indirdi fakat ben manuel olarak kendi sitesinden güncel olarak indirsem mi diye düşünürken sürücüsünü arattığımda sürüm 463 çıkıyor Windows 10'un indirdiği ise 471 böyle kalmalı mı yoksa sitesindeki sürücüyü mü indirmeliyim?

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar GT 1030 aldım ve PC'yi formatladım Windows 10 kurulduktan sonra kendisi GT 1030 sürücüsünü indirdi fakat ben manuel olarak kendi sitesinden güncel olarak indirsem mi diye düşünürken sürücüsünü arattığımda sürüm 463 çıkıyor Windows 10'un indirdiği ise 471 böyle kalmalı mı yoksa sitesindeki sürücüyü mü indirmeliyim?

Teşekkürler.
Son sürücü 471 olması lazım ama yanlış bilmiyorsam Game Driver sürücüsü 463’de idi. Oyun oynayacaksanız 463 kullanmanız daha iyi olabilir. Onun dışında sürücü gayet güncel. Bir
sıkıntı çıkaraçağını sanmıyorum.

Son sürücü 471 olması lazım ama yanlış bilmiyorsam Game driver sürücüsü 463 ü'de idi. Oyun oynayacaksanız 463 kullanmanız daha iyi olabilir. Onun dışında sürücü gayet güncel.
471.96
Çıktı hocam, TR sitesinden bakmayın.
TR sitesine 5-6 gün geç gelebiliyor. Global sitesine bakın her zaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı