GT 1030 Üst Seviye Mi?

İki kartta beş para etmez, saçma sapan kartlar. 4K video izlemek için çıkarılmış gibi şeyler palavradan ibaret. Bu kartlar çıksa ne olur çıkmasa ne olur, bu iki modelden daha ucuz aynı performansı veren kartlar var.
Öyle demeyin. Ben bu kartı alacam mesela. Güncel olduğu için ve oyun oynamayacağım için. Yazılım yapacam sadece. Ama sizin böyle kötülemeniz hoş gözükmüyor bilgilendireyim. Almıyorsanız almayın ve daha performansından bile haberimiz yok. Bunları söylemek için çok erken değil mi arkadaşım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Valla fiyatlandırması iyi olsaydı RX 550 için iyi derdim ancak yeterince iyi değil fiyatlarına göre. Tabii kimse pek takmıyor bunu. RX 550 alan çok fazla kişi var. Kartlar çok hızlı satıyor. RX 460'ın kimse yüzüne bakmıyor oysa ki RX 460 daha iyi.
 
Performansından niye haberiniz yok? Testler var sonuçta. Kartın satışı da var. O zaman niye performansını bilmeyelim ki? Intel'in dahili GPU'ları yazılım için falan gayet yeterli ayrıca.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı