GT 1030 ve Phenom X4 9650 darboğaz yapar mı?

GameDOOM

Hectopat
Daha fazla  
GT 1030'u buldum baya bir oyun videoları izledim güzel ekran kartı diye düşündüm ben de alayım dedim. Ama darboğaz yaparsa para çöpe gider diye korkuyorum, o yüzden size danışayım dedim. PC özellikleri:

• AMD Phenom x4 9650 quad core
  • Güç Kaynağı: 450watt
  • Anakart: x16 uyumlu MCP61PM-HM
  • RAM: 2x2 800 MHz

Arkadaşın GTX 1080Ti kartı var bu yüzden çöp diyor, bu tip yorumları görmezden gel.
Darboğaz konularına pek aşikar değilim fakat kart düşük profil olarak geçiyor. İmzamdaki sistem ile güzel sonuçlar veren bir kaç test vardı fakat şuan mobildeyim, link veremiyorum. Pazartesi günü kartım gelince detaylı bir video çekebilirim. Pek oyunum yok en azından Euro Track 2, LoL gibi oyunları deneyebilirim.

Selamlar konuya dalacağım ancak bende x4 9650 işlemcim var O.C yapılmamış şuan elimde HD 3850 var. Ancak istediğim oyunları artık oynayamadığım için değiştireceğim ve bende GT 1030 düşünüyordum. Ama daha iyi bir ekran kartı alabiliyorsam ( darboğaz yapmadan ) almak istiyorum en fazla ne alabilirim ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı