GT 1030 ve Q6600 ile GTA 5 ve PES 21 performansı nasıldır?

İşletim sistemi
Windows 10

Kerim Demirel

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, mevcut sistemim kısaca şöyle: 8 GB DDR3 RAM, ASUS P5G41T-M LX anakart, GT 1030 ekran kartı (bu hafta elime geçecek, GDDR kaç olduğunu bilmiyorum), Intel Core 2 Quad Q6600 işlemci, 1 TB HDD, Windows 10 Pro.
Oynamak istediğim oyunlar: GTA V, PES 2021, FIFA 19, CS:GO, Valorant, LoL, PUBG Mobile (emülatör üzerinden).
Bu sistemde 720p veya 1080p çözünürlükte bu oyunlarda yaklaşık kaç FPS alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB RAM çoğu oyun için en alt değer. LoL, Valorant ve PUBG Mobile'de +200 FPS alırsın fakat CS biraz zorlayabilir 150 falan belki. Diğerleri hakkında net bir şey söyleyemem ama oynayacağın oyunlar için şimdiden iyi oyunlar.

1080p de GTA da falan düşük değerler alırsın diye düşünüyorum 40-50 FPS civarı düşük ayarlarda LoL'ü hiç bilmiyorum Valorant CS'de de 100FPS civarı alırsınız ayarları kısarsanız muhtemelen.

1080p de GTA da falan düşük değerler alırsın diye düşünüyorum 40-50 FPS civarı düşük ayarlarda LoL'ü hiç bilmiyorum Valorant CS'de de 100FPS civarı alırsınız ayarları kısarsanız muhtemelen.
Hocam 1080p çözünürlükte en düşük ayarlarda akıcı oynasam yeter 😄

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda 1080p düşük ayarlarda ortalama 30 FPS aldığını söylemiş. Fakat bu video yanlış gibi çoğu oyuna 30FPS demiş zaten ortalamada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

40-50 FPS arası değişiyor 720p normal ayarlarda, ayarları düşüğe alıp 1080p yaparsınız.

Bu videoda 1080p düşük ayarlarda ortalama 30 FPS aldığını söylemiş. Fakat bu video yanlış gibi çoğu oyuna 30FPS demiş zaten ortalamada.

40-50 FPS arası değişiyor 720p normal ayarlarda, ayarları düşüğe alıp 1080p yaparsınız.

Sağolun hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı