GT 1030 ve Q8300 sistem CS:GO'da düşük FPS veriyor

İkisinden de daha güçlü olan ama çok ısınan X5460 sipariş ettim.
@ParastyleV Üstte hocam.
Hocam çok yanlış yaptınız. İmkanınız varsa hemen iptal ettirin. Aralarında maksimum %10 luk bir fark var. Emin olun değmez. E5450 alıp overclock yapmak daha mantıklı %10 luk farkı kapatmak için o haliyle bile x5460 dan daha az ısınır. :D

Hocam çok yanlış yaptınız. İmkanınız varsa hemen iptal ettirin. Aralarında maksimum %10 luk bir fark var. Emin olun değmez. E5450 alıp overclock yapmak daha mantıklı %10 luk farkı kapatmak için o haliyle bile x5460 dan daha az ısınır. :D
Hocam Snowman T6 soğutucum mevcut. Ondan dolayı sipariş ettim. X5460 modelinin OC imkanı E5450'den fazla. İleride OC yapmak istediğim için bu işlemciyi aldım.

Hocam 775 soket bir anakarta 771 destekli bir işlemci kullanabilmeniz için BİOS u modlamanız gerekiyor diye biliyorum. Bunun dışında o işlemci beklentinizi karşılamayacak, sizinkiyle arasında çok az bir performans farkı var. Bence siparişinizi iptal edip 1600tl kadar bütçe ayırıp 2. El de olsa güncel işlemci, anakart ve RAM toplamanız daha hayırlı olur

Hocam 775 soket bir anakarta 771 destekli bir işlemci kullanabilmeniz için BİOS u modlamanız gerekiyor diye biliyorum. Bunun dışında o işlemci beklentinizi karşılamayacak, sizinkiyle arasında çok az bir performans farkı var. Bence siparişinizi iptal edip 1600tl kadar bütçe ayırıp 2. El de olsa güncel işlemci, anakart ve RAM toplamanız daha hayırlı olur
Cezalı olduğum için yaşamamıştım. 775 Destekli gelicek. Bios modlama işini de internetten bakıp yapacağım. Yaklaşık 3 ay araştırma sonucu bu işlemciyi alıyorum. Eğer bütçe ayırabilseydim dediğinizi yapardım ama bütçem yok. DDR4'e Geçince Ramlari değiştirmem gerektiğini unutmuşum. Bana çok pahalıya paylaşacağı için şuan kafamın bir kenarına atıyorum bu planı. Q8300 işlemciden kurutulup refaha ermek istiyorum. Bütçem olduğu zaman her şeyi sıfırdan yapacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı