GT 1030 ve Q9400 performansı

Video'da bariz kanser olunacağı da belli oluyor zaten. İzlediğiniz ile hissiyat arasında çok daha fark olacağını da belirteyim. Ayarlar ultra olmasına rağmen ekran kartı ortalama %50'yi geçmiyor. Sizin faydanıza konuşuyorum. Bundan sonra ne yapcağınız size kalmış.

Video'da bariz kanser olunacağı da belli oluyor zaten. İzlediğiniz ile hissiyat arasında çok daha fark olacağını da belirteyim. Ayarlar ultra olmasına rağmen ekran kartı ortalama %50'yi geçmiyor. Sizin faydanıza konuşuyorum. Bundan sonra ne yapcağınız size kalmış.
Videodaki değerler bana gayet iyi gibi gözüküyor.
Video ile performans farkı mı oalcağını söylüyorsunuz?
İşlemci değiştirebilsem zaten değiştirirdim ben bu sistem için soruyorum.

Hocam eğer 2. el alacaksanız 750 ti önerimdir. 0 alacaksanız rx 460 önerimdir. Kanser olunacak bir durum yok. En kötü ayarları düşürürsünüz olur biter. Ayrıca 2 işlemcide %10-15 performans farkı var. Yani bu size ahım şahım bir oyun kalitesi getirmeyecek.

Hocam eğer 2. el alacaksanız 750 ti önerimdir. 0 alacaksanız rx 460 önerimdir. Kanser olunacak bir durum yok. En kötü ayarları düşürürsünüz olur biter. Ayrıca 2 işlemcide %10-15 performans farkı var. Yani bu size ahım şahım bir oyun kalitesi getirmeyecek.
GT 1030 almış bulunmaktayım videodaki performansı verse beni idare eder zaten 1080p ultra oynamayı beklemiyorum monitörüm bile 1680x1050 zaten.
Videodaki performansı alabilir miyim?

GT 1030 almış bulunmaktayım videodaki performansı verse beni idare eder zaten 1080p ultra oynamayı beklemiyorum monitörüm bile 1680x1050 zaten.
Videodaki performansı alabilir miyim?
Evet. Monitörün 1680x1050 olduğu için aynı ayarlarda birkaç FPS daha fazla alırsın. Ayarları yükseltip darboğazı azaltmaya çalış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı