erdmee
Hectopat
Daha fazla
Selam 1 yıl önceye yakın aldığım toplama bilgisayarım da FPS düşüklüğü olup olamayadığını merak ediyorum. Valorant'ta en düşük ayarlarda 110-130 arası LoL'de 150 CS:GO'da ise en düşük ayarlarda 70 FPS alıyorum. Forza 5'te ise 4:3 ve en düşük ayarlarda 30 FPS alıyorum. Sizce bu değerler normal mi? Sistemimi aşağıya bırakacağım virüs koruma sistemim var herhangi bir virüs olacağını sanmıyorum ayrıca 1 ay önce vs. format atmıştım ayrıca sizce bu sistem RDR 2 gibi bir oyunu açabilir mi? Tüm driverlerim güncel bu arada. He söylemeyi unuttum Control oyununda ise tam emin değilim ama sanırım düşük çözünürlükte 40 FPS oynuyorumdur. Şu an yüklü değil o yüzden maalesef söyleyemeceğim ve oyun bana ait değil, arkadaşımındı kısa süreliğine oynamak için almıştım. Tek merak ettiğim dediğim gibi sizce bu değerler normal mi ve RDR 2 açabilir mi? Yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.
Ekran kartı: GT 1030 2 GB DDR 4
İşlemci: Ryzen 5 3600X.
RAM: 2x8 3200 MHz (markayı maalesef hatırlamıyorum kutuyu da bulamadım RAM'lerin üstünde de yazmıyor)
Anakart: MSI Tomahawk B550 M.2
İş letim sistemi: Windows 10 Pro orijinal.
SSD: Samsung M.2 970 EVO 500GB.
Pek lazım olmayabilir ama merak edenler olursa diye monitörü de yazayım dedim: Rampage Reflect-765 165Hz.
Ekran kartı: GT 1030 2 GB DDR 4
İşlemci: Ryzen 5 3600X.
RAM: 2x8 3200 MHz (markayı maalesef hatırlamıyorum kutuyu da bulamadım RAM'lerin üstünde de yazmıyor)
Anakart: MSI Tomahawk B550 M.2
İş letim sistemi: Windows 10 Pro orijinal.
SSD: Samsung M.2 970 EVO 500GB.
Pek lazım olmayabilir ama merak edenler olursa diye monitörü de yazayım dedim: Rampage Reflect-765 165Hz.
Son düzenleyen: Moderatör: