GT 1030 ve R5 3600X sistem FH 5'te 30 FPS veriyor

erdmee

Hectopat
Daha fazla  
Selam 1 yıl önceye yakın aldığım toplama bilgisayarım da FPS düşüklüğü olup olamayadığını merak ediyorum. Valorant'ta en düşük ayarlarda 110-130 arası LoL'de 150 CS:GO'da ise en düşük ayarlarda 70 FPS alıyorum. Forza 5'te ise 4:3 ve en düşük ayarlarda 30 FPS alıyorum. Sizce bu değerler normal mi? Sistemimi aşağıya bırakacağım virüs koruma sistemim var herhangi bir virüs olacağını sanmıyorum ayrıca 1 ay önce vs. format atmıştım ayrıca sizce bu sistem RDR 2 gibi bir oyunu açabilir mi? Tüm driverlerim güncel bu arada. He söylemeyi unuttum Control oyununda ise tam emin değilim ama sanırım düşük çözünürlükte 40 FPS oynuyorumdur. Şu an yüklü değil o yüzden maalesef söyleyemeceğim ve oyun bana ait değil, arkadaşımındı kısa süreliğine oynamak için almıştım. Tek merak ettiğim dediğim gibi sizce bu değerler normal mi ve RDR 2 açabilir mi? Yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.

Ekran kartı: GT 1030 2 GB DDR 4
İşlemci: Ryzen 5 3600X.
RAM: 2x8 3200 MHz (markayı maalesef hatırlamıyorum kutuyu da bulamadım RAM'lerin üstünde de yazmıyor)
Anakart: MSI Tomahawk B550 M.2
İş letim sistemi: Windows 10 Pro orijinal.
SSD: Samsung M.2 970 EVO 500GB.
Pek lazım olmayabilir ama merak edenler olursa diye monitörü de yazayım dedim: Rampage Reflect-765 165Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı çok düşük olduğu için normal gibi. Sistem toplanırken B450M S2H varken B550 Tomahawk gibi üst düzey anakart alıp ekran kartını aşırı kötü almanız çok büyük hata. Eğer biri ben bu işlerden anlıyorum ayağına bu sistemi toplattıysa size onunla iletişiminizi kesin

Ekran kartı çok düşük olduğu için normal gibi. Sistem toplanırken B450M S2H varken B550 Tomahawk gibi üst düzey anakart alıp ekran kartını aşırı kötü almanız çok büyük hata. Eğer biri ben bu işlerden anlıyorum ayağına bu sistemi toplattıysa size onunla iletişiminizi kesin
Anakartım 550 değil 450 sanırsam elim çarpmış kusura bakmayın tomahawk b450 m2 anakartım var ve ayrıca başlık forza ile ilgili değil ben birçok oyun belirtmiştim fh5 olarak değiştirilmiş :/

Açıkcası sisteminizde bir sorun var benim sistemimde ryzen5 1600af ve gt1030 var lakin fpslerim gayet iyi csgoda en düşük ayarlarda 70 fps aliyo olmanız imkansız ben orta grafiklerde 130 u görüyorum büyük ihtimal fps i sabitlediniz framerate varsa kapatınız vede nvdia denetim masasından ayar çekmenizi öneririm. Daha üzerine nis kullanarak daha yüksek fpsler alıyorum.

Size kendi nvdia ayarlarımı atayım eğer nis kullanıcaksanız ondanda bahsedebilirim

Açıkcası sisteminizde bir sorun var benim sistemimde ryzen5 1600af ve gt1030 var lakin fpslerim gayet iyi csgoda en düşük ayarlarda 70 fps aliyo olmanız imkansız ben orta grafiklerde 130 u görüyorum büyük ihtimal fps i sabitlediniz framerate varsa kapatınız vede nvdia denetim masasından ayar çekmenizi öneririm. Daha üzerine nis kullanarak daha yüksek fpsler alıyorum.

Size kendi nvdia ayarlarımı atayım eğer nis kullanıcaksanız ondanda bahsedebilirim
fps max 0 da yaptım herşey kapalı ve en düşük ama fps göstergesi max 90'ı görüyor maalesef anlamadığım bir şekilde ayrıca nvidia denetim masasından herşeyi performans yaptım

Ben rahat bi şekilde çoğu oyunu orta-düşük arası oynayabiliyorum Mortal kombat 11 gibi bi oyunuda yüksek ayarlarda rahat oynuabiliyorum ekran kartınız ne çok kötü ne çok iyi orta seviyede ben ilerde yükseltme yapıcam o zamana kadar gayet yeterli bi kart

Ramleriniz 4+2 den mi 8 yoksa 16 gb ram mi?

Ben rahat bi şekilde çoğu oyunu orta-düşük arası oynayabiliyorum Mortal kombat 11 gibi bi oyunuda yüksek ayarlarda rahat oynuabiliyorum ekran kartınız ne çok kötü ne çok iyi orta seviyede ben ilerde yükseltme yapıcam o zamana kadar gayet yeterli bi kart

8x2 den 16 gb

Dostum benim merak ettiğim sence Rdr2 oynayabilir miyim bu sistem ile?

Bu ekran kartının oyun testlleri mevcuttur alırken bende incelemiştim düşük ayarlarda oynatabilir nis açarsanızda görünttüyü çok bozmadan fps i yükseltebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ekran kartının oyun testlleri mevcuttur alırken bende incelemiştim düşük ayarlarda oynatabilir nis açarsanızda görünttüyü çok bozmadan fps i yükseltebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarı toplarken bu videolardan izledim ama aldığım zaman oyunlarda fpsler pek aynı değerde olmadı maalesef

1662210192715.png

1

1662210228457.png

Görüntü ölçeklendirmeyi nis kullanıcaksanız açın.
1662210340642.png

1662210367117.png

1662210391428.png

ben ayarlarımı dengeli olarak yaptım ne çok görsellik ölsün nede çok fps düşssün

Düşey senkronizasyon kesinlikle kapalı olsun fps sabitlersiniz.

Dosya Ekleri

• 1662210262644.png
    1662210262644.png
    143 KB · Görüntüleme: 23
  • 1662210280962.png
    1662210280962.png
    58,9 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı