GT 1030 veya GTX 750 Ti için ikinci el PSU önerisi

Boş boş önerilerde bulunmamanı tavsiye ederim. Adamın kullanacağı kart zaten 400 liralık sen adama 250-300 liralık PSU öneriyorsun, zaten GT 1030, 750 Tİ kullanan adamın maddi durumu çok iyi değildir.

Ben 40 liraya aldım Letgo'dan 1030'la beraber kullanıyorum.
Aldığınız PSU'nun marka ; modelini söyleyebilirmisiniz?

Letgoda felan akım korumalı psu bulmak için ne yazmam gerekir bir kısaltması felan varmı? Yoksa özelden olup olmadığınımı soracağım?
Ben 3 tane 2.el sistem topladım hepsinde de ucuz PSU kullandım 40-50 liralık sorun yaşamadım. HP, ASUS vs bilindik markalar alırsan problem yaşamazsın.
Aldığınız PSU'nun marka ; modelini söyleyebilirmisiniz?
HP foem 365W.

@KırAtlıLiberal Sen sorun yaşamadın diye herkes yaşamayacak diye bir kaide yok, terbiyesizliğin lüzumu da yok. Önerdiğim güç kaynağını 2. el de temin edebilir, forumda birbirine yardımcı olmak isteyen insanları bu üslubunuz ile rahatsız etmemenizi öneriyorum. Belli ki kötü bir gün yaşamışsınız, insanlara yansıtmayın. İyi forumlar.
@MysticAutem Buyrun hocam;

Son düzenleme:
@KırAtlıLiberal Sen sorun yaşamadın diye herkes yaşamayacak diye bir kaide yok, terbiyesizliğin lüzumu da yok. Önerdiğim güç kaynağını 2. el de temin edebilir, forumda birbirine yardımcı olmak isteyen insanları bu üslubunuz ile rahatsız etmemenizi öneriyorum. Belli ki kötü bir gün yaşamışsınız, insanlara yansıtmayın. İyi forumlar.
@MysticAutem Buyrun hocam;

Nerede terbiyesizlik yaptım? "boş boş önerilerde bulunma" terbiyesizlik mi oluyor? 300-400 liralık ekran kartına 250-300 liralık PSU önermek mantıklı bir önerme mi? Kötü bir gün yaşasam foruma girip insanlara yardımcı olmaya çalışmam.

Nerede terbiyesizlik yaptım? "boş boş önerilerde bulunma" terbiyesizlik mi oluyor? 300-400 liralık ekran kartına 250-300 liralık PSU önermek mantıklı bir önerme mi? Kötü bir gün yaşasam foruma girip insanlara yardımcı olmaya çalışmam.
Konu başlığını okuyun, direkt link atmadım. 2. el bulması için VX 400 PSU önerdim, arkadaş bulamadığı için kendim link attım. İnsanlar ile iletişim hakkında bilgi sahibi değil iseniz, boş boş iletişim kurmaya çalışmayın :)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201208-234855.png
    Screenshot_20201208-234855.png
    44,1 KB · Görüntüleme: 29
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı