GT 1030 vs R7 240 vs GTX 750 vs GT 730

Seçenekler dışına çıkılacak ise, arkadaşın RAM'ı 4 GB, PSU 300W, işlemcisini tahmin etmek pek zor sayılmaz. Maximum 750 Ti civarında bir kart alması lazım, onu da 2. el 900TL'yi geçmeden bulur gibi, fakat herkes 2. el ekran kartı alacak kadar tecrübeye sahip değil.
Zor değil, 2 konuya bakar testini yapar. Tek yapacağı şey param güvende hizmetiyle almak. RAM ne alakaysa, onu anlamadım. İlk bu üyeden duydum. Sanırım işlemci yazacaktı.
 
Zor değil, 2 konuya bakar testini yapar. Tek yapacağı şey Param Güvende hizmetiyle almak. RAM ne alakaysa, onu anlamadım. İlk bu üyeden duydum. Sanırım işlemci yazacaktı.

Hayır gayet de RAM yazdım, RAM gayet alaka, arkadaş oyun oynayacak, anakartı maksimum 4 GB RAM destekliyor, 1650 tarzı ekran kartlarına yönelmesi gereksiz ve ölü yatırım olur bu sisteme, tabii ileride yükseltmeyeceğini varsayarsak. Seçenekler arasından en mantıklı olan bunlar, onun dışında alabiliyorsa zaten 2. el almalı bu bütçelerde. Lakin üslubunuz alaycı ve yanlış, takıldığım konu o. RAM konusunu da ilk defa benden duymanız garibime gitti.
 
Hayır gayet de RAM yazdım, RAM gayet alaka, arkadaş oyun oynayacak, anakartı maksimum 4 GB RAM destekliyor, 1650 tarzı ekran kartlarına yönelmesi gereksiz ve ölü yatırım olur bu sisteme, tabii ileride yükseltmeyeceğini var sayarsak. Seçenekler arasından en mantıklı olan bunlar, onun dışında alabiliyorsa zaten 2. el almalı bu bütçelerde. Lakin üslubunuz alaycı ve yanlış, takıldığım konu o. RAM konusunu da ilk defa benden duymanız garibime gitti.
Ben 1650 demedim yalnız?
 
İkinci el alırsanız kat kat güçlü bir kart alabilirsiniz ama illa da sıfır olsun diyorsanız GT 1030 en mantıklısıdır hem güncellik açısından hem de güç açısından. Bu arada GTX 750 falan demeyin Turbox'un hiçbir malını önermem.
 
Kardeşim sahibindenden baksana, 2100'e neler neler var. Tamam illa GTX 750 Ti bakacaksın diyelim, yine daha ucuz. Bir de Çin'den mal alıp 3 ay beklersin. Trendyol'dan da bir şey alınmaz, saçma fiyatlar.

Sıfır değil ki zaten bunlar. Konu sahibini bırak yukarıdakiler bile keklenmiş 🤠🤠
Henüz acemiler sanırım. Ama 1650'yi o PSU kaldırmaz.

Kaldırır 50W güç tüketimi var.
 

Geri
Yukarı