GT 1030'un Bir Üst Ekran Kartı Nedir?

RX 550 GT 1030'dan daha güçsüz. Güçlü demenizin sebebi GT 1030'un bazı modellerinin DDR3 RAM kullanıyor olması. Konu sahibinin sorusuna gelecek olursak cevap RX460 olacaktır. Bir tık daha performanslı GT 1030'dan.

RX460'ın dengi GTX1050'dir. RX460 ve GTX1050 GT1030'un bir üstüdür.

RX 550 GT 1030'dan daha güçsüz. Güçlü demenizin sebebi GT 1030'un bazı modellerinin DDR3 RAM kullanıyor olması. Konu sahibinin sorusuna gelecek olursak cevap RX460 olacaktır. Bir tık daha performanslı GT 1030'dan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bulabildiğim en güncel test videosu.
İki kartda 2 GB GDDR5.
Bazı oyunlarda yakın performansları var ama RX550 daha önde.

Benim demem ile alakası yok RX550 oldu bitti kötü bir karttı zaten GT1030 bile ondan iyidir. İleride WattMan hatası yüzünden elinizde kalabilir.

RX550 kötü birt değildir. AMD tarafında sürücler ya da başka sebeplerden ötürü WattMan hataları alanlar var ama bu RX550 kartın GT 1030'dan iyi olduğunu değiştirmiyor.

@Heiwa9 Bitle karşılaştırma yapmıyorum canım benim, bana öğretme. 1 yıl önce bu kartları deli gibi araştırdım ben, geniş oyun testlerine bak, GDDR5 1030 ile 128 bit 550'yi karşılaştır bakalım, %60 550 ezer. Ha gidipte mağaradan video bulma, güncel videolara bak. Öyle karar ver.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı