Çözüldü GT 1030'un sahip olduğu Display Port 144Hz destekler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erdem KABA

Centipat
MSI GeForce GT1030 2 GB ekran kartına sahibim. Kartımda HDMI ve DP girişleri var. İnternette okuduğum kadarıyla sahip olduğum ekran kartının Display Port'u 144Hz desteklemez gibi şeyler okudum. Almak istediğim monitör 144Hz ve 1ms. Eğer monitörü alırsam, 144Hz değerini almak istediğimde bir sıkıntı yaşar mıyım?

Çözüm
DisplayPort kablolarının neredeyse hepsi 144Hz veriyor, alabilirsiniz. Ancak o kablonun uyacağından emin değilim.

Edit: Bu kabloyu almayın. Mini DisplayPort olduğundan uyumsuz.
Boot sorunu yaşarsam daha iyi bir kablo almam gerekiyor değil mi? Bu kablonun mini Display Port olup olmadığını nasıl anlayacağım peki.
Az önce attığınız 1.2 kablonun ucu gördüğünüz üzere küçük. Yani Displayport to Mini Displayport kablo. INCA kablo ise Displayport. Görselden anlaşılıyor. Bu arada yaşayacağınızı sanmam.

Az önce attığınız 1.2 kablonun ucu gördüğünüz üzere küçük. Yani DisplayPort to mini DisplayPort kablo. Inca kablo ise DisplayPort. Görselden anlaşılıyor. Bu arada yaşayacağınızı sanmam.

Anladım dostum. İlgin ve alakan için çok teşekkür ederim. Seni biraz baydıysam kusura bakma. Kendine iyi bak. Konu benim için çözülmüştür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı