GT 120 i3-3220 sistem yükseltme tavsiyesi

Lientum

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba, şu anda elimde eski bir HP kasası var içinde i3-3220 3.30GHz işlemci, 12 GB RAM, NVIDIA GT 620 ekran kartı 1TB HDD var oyunlarda vs. çok kasma donma yaşıyorum çoğu oyunu oynayamıyorum mesela GTA 5 800x600 çözünürlükte en düşük ayarlarda bile kasıyor ayrıca anakarttada bir sıkıntı var sanırım zamanında Quadro P600 ekran kartı taktım görüntü vermedi şimdi ise 2 GB GDDR5 ASUS GT1030 ekran kartı almayı planlıyorum. İşlemcim ile uyumlu gösteriyor ama ne yapabilirim sizce? (bütçe 1-1.5k arası)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu anda elimde eski bir HP kasası var içinde i3-3220 3.30GHz işlemci, 12 GB RAM, NVIDIA GT 620 ekran kartı 1TB HDD var oyunlarda vs. çok kasma donma yaşıyorum çoğu oyunu oynayamıyorum mesela GTA 5 800x600 çözünürlükte en düşük ayarlarda bile kasıyor ayrıca anakarttada bir sıkıntı var sanırım zamanında Quadro P600 ekran kartı taktım görüntü vermedi şimdi ise 2 GB GDDR5 ASUS GT1030 ekran kartı almayı planlıyorum. İşlemcim ile uyumlu gösteriyor ama ne yapabilirim sizce? (bütçe 1-1.5k arası)

Bu kasaya çok modifikasyon yapmaya gerek yok bunun ile uğraşacağınıza bir süre para toplayıp ortalama 2.el bir sistem alabilirsiniz

Sisteme para bile harcama 1030 alacaksın 1 sene sonra o da yetmeyecek sonra işlemci o bu derken üzün ugras para biriktir yeni 2.el güzel sistem al.

Bu kasaya çok modifikasyon yapmaya gerek yok bunun ile uğraşacağınıza bir süre para toplayıp ortalama 2.el bir sistem alabilirsiniz
hocam şu anlık bir sistem ihtiyacım yok biraz yükseltme yapsam yeter elimde makul bir para var gidip ekran kartı almak istiyorum 1030 uygun olur mu? internetten sitelere baktım i3-3220 ile gt1030un çok iyi gideceğini söylüyor.

Hocam şu anlık bir sistem ihtiyacım yok biraz yükseltme yapsam yeter elimde makul bir para var gidip ekran kartı almak istiyorum 1030 uygun olur mu? İnternetten sitelere baktım i3-3220 ile GT1030'un çok iyi gideceğini söylüyor.

RX 460 alın hocam yanında da SSD gayet iyi olur.

Sisteme para bile harcama 1030 alacaksın 1 sene sonra o da yetmeyecek sonra işlemci o bu derken üzün ugras para biriktir yeni 2.el güzel sistem al.
hocam benim için geçici çözüm lazım ya zaten ilerde üniversiteye geçerken bir tane laptop alırım iyisinden şu anlık idare etsin yeter çünkü satamıyorumda ekran kartı vs. düşük olduğu için kimse yanaşmıyor her türlü elimde kalacak bu bilgisayar

RX 460 alın hocam yanında da SSD gayet iyi olur.
hocam rx460 bütceyi biraz aşıyor birde işlemcim rx460a düşük kalıyor biraz o yüzden 1030 tercih ettim ama yinede bakacağım teşekkürler

PSU yetiyorsa 1030-750 TI-1050 alınabilir. Bir nebze de olsa sistemi iyileştirmiş olursunuz.
hocam evet amacımda sistemi iyileştirmek şu anlık işimi görüyor ama işte oyun konusunda bayağı geri kalıyor. Birde psu yetiyor mu bilmiyorum nereden bakacağım ona?

hocam benim için geçici çözüm lazım ya zaten ilerde üniversiteye geçerken bir tane laptop alırım iyisinden şu anlık idare etsin yeter çünkü satamıyorumda ekran kartı vs. düşük olduğu için kimse yanaşmıyor her türlü elimde kalacak bu bilgisayar

hocam rx460 bütceyi biraz aşıyor birde işlemcim rx460a düşük kalıyor biraz o yüzden 1030 tercih ettim ama yinede bakacağım teşekkürler
hocam bu var sizin bütçede https://www.sahibinden.com/ilan/iki...masaustu-rx-460-4gb-sorunsuz-1189513248/detay

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı