Arslanomer
Picopat
Hocam evet amacımda sistemi iyileştirmek şu anlık işimi görüyor ama işte oyun konusunda bayağı geri kalıyor. Bir de PSU yetiyor mu bilmiyorum nereden bakacağım ona?
Kaç watt?
Hocam evet amacımda sistemi iyileştirmek şu anlık işimi görüyor ama işte oyun konusunda bayağı geri kalıyor. Bir de PSU yetiyor mu bilmiyorum nereden bakacağım ona?
teşekkürler hocam bakacağımhocam bu var sizin bütçede https://www.sahibinden.com/ilan/iki...masaustu-rx-460-4gb-sorunsuz-1189513248/detay
hocam bilmiyorum ama uyumlu sanırım anakartaKaç watt?
Teşekkürler hocam bakacağım.
Hocam bilmiyorum ama uyumlu sanırım anakarta.
hocam baktım 300W yazıyor gddr5 asus gt1030 veya rx460 4gb için yeterli olur mu?Hocam kasanın kapağını açın PSU'nun üstünde yazması lazım. Muhtemelen yetecektir ama kontrol etmekte fayda var.
Hocam baktım 300W yazıyor GDDR5 ASUS GT1030 veya RX460 4 GB için yeterli olur mu?
hocam aslında 1030dan daha performanslı ekran kartı buldum. Turbox GTX 750Ti GDDR5 128Bit 4GB diyor 1030dan daha performanslı fpsde fark atıyor ama markası turbox güvenilir mi?Yeterli olur.
Tamamdır teşekkürler hocam
Hocam aslında 1030'dan daha performanslı ekran kartı buldum. Turbox GTX 750 Ti GDDR5 128Bit 4 GB diyor 1030'dan daha performanslı FPS'de fark atıyor ama markası Turbox güvenilir mi?
Turbox Trendyol'da dandik sistemlerin markası güvenmek size kalmış.
Tamamdır teşekkürler hocam.
Hocam aslında 1030'dan daha performanslı ekran kartı buldum. Turbox GTX 750 Ti GDDR5 128bit 4 GB diyor 1030'dan daha performanslı FPS'de fark atıyor ama markası Turbox güvenilir mi?
hocam şuan benim için en iyi seçenek bu, onun dışında asus strix gtx 750ti var ama o 2gb 64bit napmalıyım?Kullanmadım bilmiyorum maalesef hocam. O bütçelerde rahatlıkla 750 Ti bulunur zaten Turbox olmasına gerek yok daha kaliteli bir marka bakın derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.