GTA 5 benim sistemde hiç denemedim. Kasacağını da biliyorum. Simdi ben en düşük ayar en düşük çözünürlük gölge kapatsam şu videodaki ayarları yapsam kasar mı?
GT 210'a ne yapsanız GTA V'yi çalıştıramaz. O kapasite yok maalesef. Bütçeniz azsa ikinci elden 1000 TL altına daha iyi ekran kartlarına yönelebilirsiniz, bolca var.
GTA 5 benim sistemde hiç denemedim. Kasacağını da biliyorum. Simdi ben en düşük ayar en düşük çözünürlük gölge kapatsam şu videodaki ayarları yapsam kasar mı?
Hocam bunu yapıp düzgün bir FPS bile alsanız, oyun GTA:SA gibi gözükecek bu yüzden GTA:SA'e mod kurmak daha mantıklı olacaktır. (Sırf bu modu denemek için 100 GB indirilmez.)
Hocam bunu yapıp düzgün bir FPS bile alsanız, oyun GTA: Sa gibi gözükecek bu yüzden GTA: Sa'e mod kurmak daha mantıklı olacaktır. (sırf bu modu denemek için 100 GB indirilmez.)
Bunlar FiveM tabiri ile FPS Boost pack ya da PvP pack olarak gözüküyor gölge ve bazı shader detaylarını siliyor. R sistemi iyi olan kişilerde yapıyor bende yapıyorum ama bu arkadaş ne yapsa oynayamaz.