GT 210 Sistemde GTA 5 oynanır mı?

esadtetik

Picopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Benim GT 210 1 GB ekran kartım var. DirectX 10.1, 4 GB RAM, AMD Athlon X4 2.80GHz işlemcim var. Bir de 400 GB hard disk. GTA 5 kaldırır mı diye sordum herkes kaldırır 30, 20, 10 FPS oynarsın dedi. Bana da uydu fakat bilgisayarımın işlemcisinin termal macunu yok, ekran kartını 1 yıl önce aldım onun var mı bilmiyorum ama oyun oynarken falan ısınma sorunu olmuyor çok temiz çalışıyor. Sizce indirirsem 20 FPS güzel bir şekilde oynayabilir miyim? YouTube'da düşük sistemde 30 FPS alıyorlar bazıları da 10 FPS sizce ne yapsam? Çok istiyorum oynamak çıktığından beri oynayamadım.

Oynanmaz. Hiç uğraşmayın. İyi bir bilgisayarınız illaki olacaktır ileride o zaman oynarsınız.

Yüklemene gerek yok, düzgün bir şekilde oynuyamazsın.
Youtube'dan videosunu kontrol ettim, adam 400x300 çözünürlükte 20 FPS zor alıyor.

Benim GT 210 1 GB ekran kartım var. DirectX 10.1, 4 GB RAM, AMD Athlon X4 2.80GHz işlemcim var. Bir de 400 GB hard disk. GTA 5 kaldırır mı diye sordum herkes kaldırır 30, 20, 10 FPS oynarsın dedi. Bana da uydu fakat bilgisayarımın işlemcisinin termal macunu yok, ekran kartını 1 yıl önce aldım onun var mı bilmiyorum ama oyun oynarken falan ısınma sorunu olmuyor çok temiz çalışıyor. Sizce indirirsem 20 FPS güzel bir şekilde oynayabilir miyim? YouTube'da düşük sistemde 30 FPS alıyorlar bazıları da 10 FPS sizce ne yapsam? Çok istiyorum oynamak çıktığından beri oynayamadım.

İşlemcinin nasıl termal macunu yok?

Hayır oynatır en düşük ayarlarda bu senenin başında bende aynı kart ile oynadım indir sen.

Hayır oynatır en düşük ayarlarda bu senenin başında bende aynı kart ile oynadım indir sen.

Bilgisayarın herhangi bir parçası yanar mı veya mavi ekran verip aniden kapanırmı bunlar olmazsa vallah uçarak indiririm yeter ki 20 FPS oynayayım bir de gölgeleri kapatacağım.
Yüklemene gerek yok, düzgün bir şekilde oynuyamazsın.
YouTube'dan videosunu kontrol ettim, adam 400x300 çözünürlükte 20 FPS zor alıyor.

Başka teste bak çoğunda 800x600'de 20, 10 FPS alıyorlar çok iyi benim için hiç üzmeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı