Arabaya bağla.Tüm Technopat sakinlerine merhaba bir sorum olacaktı GT220 ekran kartımı MSI-7387 anakartimdan nasıl çıkarabilirim?
Sıkıntı şu ki o dediğiniz şey yokÖnce bilgisayarı komple kapattıktan sonra kasaya tutturulmuş vidalarını çıkarın. Ardından anakart ile birleşim yerinin sağında ufak bir klips veya anahtar olacaktır ve dikkatli bakarsanız ekran kartına çentik ile bağlanıp anakarttan kendi kendine çıkmasını önlüyor, o klipsin ucunu ekran kartından ayırıp kartı çıkarabilirsiniz.
Ekran kartınız işlemcinin içine gömülü veya anakarta gömülü.Sıkıntı şu ki o dediğiniz şey yok
Eki Görüntüle 1310389
Fotoğraf bana ait değildir sadece her şey net gözüktüğü için atım gördüğünüz gibi kilit veya ona benzer bir şey yok.
Hayır GT 220 Ekran kartım PCI-E Girişinde apu işlemci kullanmıyorumEkran kartınız işlemcinin içine gömülü veya anakarta gömülü.
Hayır malesef orda GT 220 Ön Giriş yeri duruyor oraya bende çok baktım ama Bir şey olmadı acaba bende klitmi yokEki Görüntüle 1310417
Hocam ekran kartı slotunun hem sağında hem solunda sanırım o anakartta, özellikle işaretlediğim kısım oynuyorsa onu oynatıp kartı çıkarın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.