GT 220 ekran kartı nasıl çıkarılır?

JBKARTAL

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kuyumcu
Tüm Technopat sakinlerine merhaba bir sorum olacaktı GT220 ekran kartımı MSI-7387 anakartimdan nasıl çıkarabilirim?

Bilgisayarı kapatıp güç bağlantılarını kesin. Sonra kartın aşağılarına doğru pin olur ona basıp kartı çekin elinize gelir.

Tüm Technopat sakinlerine merhaba bir sorum olacaktı GT220 ekran kartımı MSI-7387 anakartimdan nasıl çıkarabilirim?
Arabaya bağla.

Şaka şaka .

Kasaya bağlı olan bitişinde ekran kartının video out çıkışlarının olduğu yerde vida oluyor bazı kasalarda.

Önce bilgisayarı komple kapattıktan sonra kasaya tutturulmuş vidalarını çıkarın. Ardından anakart ile birleşim yerinin sağında ufak bir klips veya anahtar olacaktır ve dikkatli bakarsanız ekran kartına çentik ile bağlanıp anakarttan kendi kendine çıkmasını önlüyor, o klipsin ucunu ekran kartından ayırıp kartı çıkarabilirsiniz.

Önce bilgisayarı komple kapattıktan sonra kasaya tutturulmuş vidalarını çıkarın. Ardından anakart ile birleşim yerinin sağında ufak bir klips veya anahtar olacaktır ve dikkatli bakarsanız ekran kartına çentik ile bağlanıp anakarttan kendi kendine çıkmasını önlüyor, o klipsin ucunu ekran kartından ayırıp kartı çıkarabilirsiniz.
Sıkıntı şu ki o dediğiniz şey yok
6e104fca4e24e8a6d873d903184cd1fc-1.jpeg

Fotoğraf bana ait değildir sadece her şey net gözüktüğü için atım gördüğünüz gibi kilit veya ona benzer bir şey yok.

Screenshot_20220219-230120_Chrome.jpg

Hocam ekran kartı slotunun hem sağında hem solunda sanırım o anakartta, özellikle işaretlediğim kısım oynuyorsa onu oynatıp kartı çıkarın.

Ekran kartınız işlemcinin içine gömülü veya anakarta gömülü.
Hayır GT 220 Ekran kartım PCI-E Girişinde apu işlemci kullanmıyorum
Eki Görüntüle 1310417

Hocam ekran kartı slotunun hem sağında hem solunda sanırım o anakartta, özellikle işaretlediğim kısım oynuyorsa onu oynatıp kartı çıkarın.
Hayır malesef orda GT 220 Ön Giriş yeri duruyor oraya bende çok baktım ama Bir şey olmadı acaba bende klitmi yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı