GT 220 sisteme işlemci önerisi

Wyrux

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistemim yandı zaten 15 yıllıktı melek oldu.
Meslek
bilmem daha öğrenciyim.
Merhaba sorun şuki 2007 model PC kullanıyorum ve artık kasıyor ve herkes gibi PC alacak durumum yok kötü durumum açıkçası zengin değilim işlemci öneriniz var mı sistem bilgisi.

Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT220.
RAM: 6 GB DDR2.
İşlemci: Stok işlemci - Intel r 2.66GHz

Merhaba sorun şuki 2007 model PC kullanıyorum ve artık kasıyor ve herkes gibi PC alacak durumum yok kötü durumum açıkçası zengin değilim işlemci öneriniz var mı sistem bilgisi.

Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT220.
RAM: 6 GB DDR2.
İşlemci: Stok işlemci - Intel r 2.66GHz
İşlemci modelini doğru şekilde yazar mısınız?

Quad Core serisinden Q9000 modellerden birini alabilirsin.

Anakart modelini ve güç kaynağını bilmeden hemen işlemci öneremeyiz, LGA775 anakartların hepsi Quad işlemci desteklemiyor maalesef. @Wyrux yalnız 6 GB DDR2 RAM'iniz olduğuna göre anakart yonga setiniz P965 - G35 - Q35 - P35 - P45 olabilir. Bu durumdaysa @İnssomnia 'nın da dediği gibi Quad önerilir fakat hâlâ güç kaynağınızı bilmiyoruz.

Anakart modelini ve güç kaynağını bilmeden hemen işlemci öneremeyiz, LGA775 anakartların hepsi Quad işlemci desteklemiyor maalesef. @Wyrux yalnız 6 GB DDR2 RAM'iniz olduğuna göre anakart yonga setiniz P965 - G35 - Q35 - P35 - P45 olabilir. Bu durumdaysa @İnssomnia'nın da dediği gibi Quad önerilir fakat hâlâ güç kaynağınızı bilmiyoruz.

Anakart: ASUS p5kse
Güç kaynağı: Etiketi çıkarmıştım ama 330W.

İşlemci modelini doğru şekilde yazar mısınız?

Intel(R) Core(tm)2 Duo CPU E8200 2.66GHz

Anakart: ASUS p5kse
Güç kaynağı: Etiketi çıkarmıştım ama 330W.

Intel(R) Core(tm)2 Duo CPU E8200 2.66GHz
Quad Core desteği var ana kartının ve 8 GB bellek desteği mevcut. İşlemci olarak Q9550 veya Q9650 öneririm RAM ide 8 yaparsan güzel bir performans artışı olacaktır.

Quad Core desteği var ana kartının ve 8 GB bellek desteği mevcut. İşlemci olarak Q9550 veya Q9650 öneririm RAM ide 8 yaparsan güzel bir performans artışı olacaktır.
Başka bir şey söylemeye gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı