T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 14 Şubat 2021 #1 Buradan sürücüyü indirmeye çalışıyorum ama inmiyor. Driver yüklemeniz birazdan başlayacak yazıyor. 3 saattir yüklenmedi bir şey. NFSU 2, sürücü kaldırdığımdan beri kasıyor. Nasıl indirebilirim bu sürücüyü? İndirdiğim yer; Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr
Buradan sürücüyü indirmeye çalışıyorum ama inmiyor. Driver yüklemeniz birazdan başlayacak yazıyor. 3 saattir yüklenmedi bir şey. NFSU 2, sürücü kaldırdığımdan beri kasıyor. Nasıl indirebilirim bu sürücüyü? İndirdiğim yer; Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr
Çözüm 2 2 283156 14 Şubat 2021 Tek7HackDedi dedi: İndiğini nereden anlayacağım? Hala bu şekil de. Eki Görüntüle 879286 Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan indirilen kısmına bakın. Başka tarayıcı ile denemeye çalışın.
Tek7HackDedi dedi: İndiğini nereden anlayacağım? Hala bu şekil de. Eki Görüntüle 879286 Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan indirilen kısmına bakın. Başka tarayıcı ile denemeye çalışın.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 14 Şubat 2021 #2 Download The Latest Official GeForce Drivers Download the latest official GeForce drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Buradan dener misin? Aslında bu sorunun çözümünü bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Download The Latest Official GeForce Drivers Download the latest official GeForce drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Buradan dener misin? Aslında bu sorunun çözümünü bilmiyorum.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.493 Çözümler 10 14 Şubat 2021 #3 Grafik Sürücüsü - GeForce 342.01 Driver | NVIDIA Hocam bunu bulabildim, denemekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi
ma a koçi vore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.098 Çözümler 1 14 Şubat 2021 #4 Hocam geçen bende 210 sürücüsü indirmeye çalıştım olmadı genel bir sorun galiba. Artı 0 Eksi
KS KS T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 14 Şubat 2021 #5 283156 dedi: Download The Latest Official GeForce Drivers Download the latest official GeForce drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Buradan dener misin? Aslında bu sorunun çözümünü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Buradan da deneyeyim. Olmaz ise genel sorun sanırım. Bir de şöyle diyor; "Sürücü indirme işleminiz yakında tamamlanacaktır" tamamlandığını nereden anlarım? Artı 0 Eksi
283156 dedi: Download The Latest Official GeForce Drivers Download the latest official GeForce drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Buradan dener misin? Aslında bu sorunun çözümünü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Buradan da deneyeyim. Olmaz ise genel sorun sanırım. Bir de şöyle diyor; "Sürücü indirme işleminiz yakında tamamlanacaktır" tamamlandığını nereden anlarım?
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.493 Çözümler 10 14 Şubat 2021 #6 Tek7HackDedi dedi: Buradan da deneyeyim. Olmaz ise genel sorun sanırım. Bir de şöyle diyor; "Sürücü indirme işleminiz yakında tamamlanacaktır" tamamlandığını nereden anlarım? Genişletmek için tıkla... Nvidia Denetim Masası yan tıklayınca gözükmesi gerekmez mi? Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Buradan da deneyeyim. Olmaz ise genel sorun sanırım. Bir de şöyle diyor; "Sürücü indirme işleminiz yakında tamamlanacaktır" tamamlandığını nereden anlarım? Genişletmek için tıkla... Nvidia Denetim Masası yan tıklayınca gözükmesi gerekmez mi?
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 14 Şubat 2021 #7 İndirebildiniz mi? Hatanın ekran görüntüsünü alıp paylaşabilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 14 Şubat 2021 #8 283156 dedi: İndirebildiniz mi? Hatanın ekran görüntüsünü alıp paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... İndiğini nereden anlayacağım? Hala bu şekil de. Artı 0 Eksi
283156 dedi: İndirebildiniz mi? Hatanın ekran görüntüsünü alıp paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... İndiğini nereden anlayacağım? Hala bu şekil de.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.493 Çözümler 10 14 Şubat 2021 #9 Tek7HackDedi dedi: İndiğini nereden anlayacağım? Hala bu şekil de. Eki Görüntüle 879286 Genişletmek için tıkla... Benim attığım sürücüyğ denediniz mi? Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: İndiğini nereden anlayacağım? Hala bu şekil de. Eki Görüntüle 879286 Genişletmek için tıkla... Benim attığım sürücüyğ denediniz mi?
KS KS T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 14 Şubat 2021 #10 Graiden dedi: Benim attığım sürücüyğ denediniz mi? Genişletmek için tıkla... İlk denediğim o idi zaten. Artı 0 Eksi
Graiden dedi: Benim attığım sürücüyğ denediniz mi? Genişletmek için tıkla... İlk denediğim o idi zaten.