Satılık GT 240

Fatih1337

Megapat
Daha fazla  
Yeni kart aldığımdan eski kartımı satıyorum. İlk sahibiyim ama kutusu faturası durmuyor malesef GTA V, LoL, CSGO tarzı ve online mmorpg oyunların çoğunu oynayabilirsiniz. Fiyat olarak aklımda herhangi bir ücret yok açıkçası piyasasınıda bilmiyorum eski bir kart olduğu için ciddi alıcı olursa konuşur anlaşırız İstanbul içi elden yada GeT tarzı satış yapabilirim.
407202
407205

Son düzenleme:
Yeni kart aldığımdan eski kartımı satıyorum. İlk sahibiyim ama kutusu faturası durmuyor malesef GTA V, LoL, CSGO tarzı ve online mmorpg oyunların çoğunu oynayabilirsiniz. Fiyat olarak aklımda herhangi bir ücret yok açıkçası piyasasınıda bilmiyorum eski bir kart olduğu için ciddi alıcı olursa konuşur anlaşırız İstanbul içi elden yada GeT tarzı satış yapabilirim.
Eki Görüntüle 407202Eki Görüntüle 407205
Selam get olarak 50 liraya satıyorsan alacam.

Selam get olarak 50 liraya satıyorsan alacam.
O kadar ucuz düşünmüyorum teşekkürler.
Eki Görüntüle 407202Eki Görüntüle 407205
Güncel fiyat 100 TL
Kart satılmıştır.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı