S Squiex Femtopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #1 RAM 4 SSD veya HDD modeli bilmiyorum Ekran kartı nvdia gt 240m Anakart bilmiyorum İşlemci Intel Destek verirseniz beni cok mutlu edersiniz.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.867 Çözümler 244 13 Haziran 2022 #2 Squiex dedi: Destek verirseniz beni cok mutlu edersiniz. Genişletmek için tıkla... Panel arızalı olabilir. Servise gidip panel denettirin önce. Ondada yaparsa ekran kartı arızalıdır. Artı 0 Eksi
Squiex dedi: Destek verirseniz beni cok mutlu edersiniz. Genişletmek için tıkla... Panel arızalı olabilir. Servise gidip panel denettirin önce. Ondada yaparsa ekran kartı arızalıdır.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 13 Haziran 2022 #3 Squiex dedi: Destek verirseniz beni cok mutlu edersiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorsan diğer sistem bilgilerini Bu Bilgisayar'a sağ tık yapıp özellikler de. Bu bilgisayar genelde masaüstünde olur. @Squiex Artı 0 Eksi
Squiex dedi: Destek verirseniz beni cok mutlu edersiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorsan diğer sistem bilgilerini Bu Bilgisayar'a sağ tık yapıp özellikler de. Bu bilgisayar genelde masaüstünde olur. @Squiex
KS KS S Squiex Femtopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #4 550519 dedi: Windows 10 kullanıyorsan diğer sistem bilgilerini Bu Bilgisayar'a sağ tık yapıp özellikler de. Bu bilgisayar genelde masaüstünde olur. @Squiex Genişletmek için tıkla... bios bile girmiyo ReloadingData dedi: Panel arızalı olabilir. Servise gidip panel denettirin önce. Ondada yaparsa ekran kartı arızalıdır. Genişletmek için tıkla... dün açılıyordu ama Artı 0 Eksi
550519 dedi: Windows 10 kullanıyorsan diğer sistem bilgilerini Bu Bilgisayar'a sağ tık yapıp özellikler de. Bu bilgisayar genelde masaüstünde olur. @Squiex Genişletmek için tıkla... bios bile girmiyo ReloadingData dedi: Panel arızalı olabilir. Servise gidip panel denettirin önce. Ondada yaparsa ekran kartı arızalıdır. Genişletmek için tıkla... dün açılıyordu ama
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.867 Çözümler 244 13 Haziran 2022 #5 Squiex dedi: BIOS bile girmiyor Dün açılıyordu ama Genişletmek için tıkla... Elektronik alet hocam. Dün çalışır bugün çalışmaz bilemeyiz. En sağlıklısı başka bir ekran takıp denemek. Büyük ihtimal paneliniz arızalandı. Artı 0 Eksi
Squiex dedi: BIOS bile girmiyor Dün açılıyordu ama Genişletmek için tıkla... Elektronik alet hocam. Dün çalışır bugün çalışmaz bilemeyiz. En sağlıklısı başka bir ekran takıp denemek. Büyük ihtimal paneliniz arızalandı.
KS KS S Squiex Femtopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #6 ReloadingData dedi: Elektronik alet hocam. Dün çalışır bugün çalışmaz bilemeyiz. En sağlıklısı başka bir ekran takıp denemek. Büyük ihtimal paneliniz arızalandı. Genişletmek için tıkla... hocam pc eskidi zulada bile kasiyo bencr yaptirmama bile gerek yok yaz tatili geldi çalışıp azda para koyup sistem almam daha mantıklı gibi Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Elektronik alet hocam. Dün çalışır bugün çalışmaz bilemeyiz. En sağlıklısı başka bir ekran takıp denemek. Büyük ihtimal paneliniz arızalandı. Genişletmek için tıkla... hocam pc eskidi zulada bile kasiyo bencr yaptirmama bile gerek yok yaz tatili geldi çalışıp azda para koyup sistem almam daha mantıklı gibi
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.867 Çözümler 244 13 Haziran 2022 #7 Squiex dedi: Hocam PC eskidi Zula'da bile kasiyor bencr yaptirmama bile gerek yok yaz tatili geldi çalışıp azda para koyup sistem almam daha mantıklı gibi Genişletmek için tıkla... Siz nasıl isterseniz hocam. Artı 0 Eksi
Squiex dedi: Hocam PC eskidi Zula'da bile kasiyor bencr yaptirmama bile gerek yok yaz tatili geldi çalışıp azda para koyup sistem almam daha mantıklı gibi Genişletmek için tıkla... Siz nasıl isterseniz hocam.