Washy Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 252 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ3 12. Nesil 16 GB RAM RTX 3060 Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #1 300 FPS aldigim yerde 30 aliyorum Bedwars'da. Ekran kartim NVIDIA GT 240M 4 GB RAM.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 15 Aralık 2022 #3 OptiFine, Sodium veya herhangi bir optimize sürüm kullanıyor musunuz?
Washy Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 252 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ3 12. Nesil 16 GB RAM RTX 3060 Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #4 eyre dedi: OptiFine, Sodium veya herhangi bir optimize sürüm kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... ozel client yasak burda soylemek kiraftrays boyle soylesem anca sayar herhalde kpase dedi: Oyun orjinal mi? Genişletmek için tıkla... ozel client kiraftrays normal yazinca saymiyo
eyre dedi: OptiFine, Sodium veya herhangi bir optimize sürüm kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... ozel client yasak burda soylemek kiraftrays boyle soylesem anca sayar herhalde kpase dedi: Oyun orjinal mi? Genişletmek için tıkla... ozel client kiraftrays normal yazinca saymiyo
kpase Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 7 15 Aralık 2022 #5 Washy dedi: ozel client yasak burda soylemek kiraftrays boyle soylesem anca sayar herhalde ozel client kiraftrays normal yazinca saymiyo Genişletmek için tıkla... Hocam yapacak bir şey yok ayarları yaparsanız güvenilir bir fps artırma regedit ayarı yaparsınız anca böyle.
Washy dedi: ozel client yasak burda soylemek kiraftrays boyle soylesem anca sayar herhalde ozel client kiraftrays normal yazinca saymiyo Genişletmek için tıkla... Hocam yapacak bir şey yok ayarları yaparsanız güvenilir bir fps artırma regedit ayarı yaparsınız anca böyle.
Washy Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 252 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ3 12. Nesil 16 GB RAM RTX 3060 Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #6 kpase dedi: Hocam yapacak bir şey yok ayarları yaparsanız güvenilir bir FPS artırma Regedit ayarı yaparsınız anca böyle. Genişletmek için tıkla... FPS'im +200 kayit acinca 30 FPS oluyor sadece.
kpase dedi: Hocam yapacak bir şey yok ayarları yaparsanız güvenilir bir FPS artırma Regedit ayarı yaparsınız anca böyle. Genişletmek için tıkla... FPS'im +200 kayit acinca 30 FPS oluyor sadece.
kpase Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 7 15 Aralık 2022 #7 Washy dedi: FPS'im +200 kayit acinca 30 FPS oluyor sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem özelliklerini tam yazın ve kayıt programını yazın.
Washy dedi: FPS'im +200 kayit acinca 30 FPS oluyor sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem özelliklerini tam yazın ve kayıt programını yazın.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 15 Aralık 2022 #8 Korsan hakkında yardımcı olamayız ama kayıt açınca düşmesi çok normal. Yapabileceğiniz bir şey yok, kayıt ayarlarına da bağlı ayrıca.
Korsan hakkında yardımcı olamayız ama kayıt açınca düşmesi çok normal. Yapabileceğiniz bir şey yok, kayıt ayarlarına da bağlı ayrıca.
Washy Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 252 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ3 12. Nesil 16 GB RAM RTX 3060 Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #9 kpase dedi: Hocam sistem özelliklerini tam yazın ve kayıt programını yazın. Genişletmek için tıkla... Nvidia Gt 240m Var İntel T6600 Vardi Herhalde bide 4gb ram cok kayit programi denedim ama hicbiri olmuyo. eyre dedi: Korsan hakkında yardımcı olamayız ama kayıt açınca düşmesi çok normal. Yapabileceğiniz bir şey yok, kayıt ayarlarına da bağlı ayrıca. Genişletmek için tıkla... korsan degil kiraftrays
kpase dedi: Hocam sistem özelliklerini tam yazın ve kayıt programını yazın. Genişletmek için tıkla... Nvidia Gt 240m Var İntel T6600 Vardi Herhalde bide 4gb ram cok kayit programi denedim ama hicbiri olmuyo. eyre dedi: Korsan hakkında yardımcı olamayız ama kayıt açınca düşmesi çok normal. Yapabileceğiniz bir şey yok, kayıt ayarlarına da bağlı ayrıca. Genişletmek için tıkla... korsan degil kiraftrays
kpase Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 7 15 Aralık 2022 #10 Washy dedi: Nvidia Gt 240m Var İntel T6600 Vardi Herhalde bide 4gb ram cok kayit programi denedim ama hicbiri olmuyo. Genişletmek için tıkla... Sistem kayıt desteklemiyor arka planda discord gibi programlar açılınca aynısı oluyor mu? Washy dedi: Nvidia Gt 240m Var İntel T6600 Vardi Herhalde bide 4gb ram cok kayit programi denedim ama hicbiri olmuyo. korsan degil kiraftrays Genişletmek için tıkla... Korsan.
Washy dedi: Nvidia Gt 240m Var İntel T6600 Vardi Herhalde bide 4gb ram cok kayit programi denedim ama hicbiri olmuyo. Genişletmek için tıkla... Sistem kayıt desteklemiyor arka planda discord gibi programlar açılınca aynısı oluyor mu? Washy dedi: Nvidia Gt 240m Var İntel T6600 Vardi Herhalde bide 4gb ram cok kayit programi denedim ama hicbiri olmuyo. korsan degil kiraftrays Genişletmek için tıkla... Korsan.