ozel client yasak burda soylemek kiraftrays boyle soylesem anca sayar herhaldeOptiFine, Sodium veya herhangi bir optimize sürüm kullanıyor musunuz?
ozel client kiraftrays normal yazinca saymiyoOyun orjinal mi?
Hocam yapacak bir şey yok ayarları yaparsanız güvenilir bir fps artırma regedit ayarı yaparsınız anca böyle.ozel client yasak burda soylemek kiraftrays boyle soylesem anca sayar herhalde
ozel client kiraftrays normal yazinca saymiyo
Hocam yapacak bir şey yok ayarları yaparsanız güvenilir bir FPS artırma Regedit ayarı yaparsınız anca böyle.
Hocam sistem özelliklerini tam yazın ve kayıt programını yazın.FPS'im +200 kayit acinca 30 FPS oluyor sadece.
Nvidia Gt 240m Var İntel T6600 Vardi Herhalde bide 4gb ram cok kayit programi denedim ama hicbiri olmuyo.Hocam sistem özelliklerini tam yazın ve kayıt programını yazın.
korsan degil kiraftraysKorsan hakkında yardımcı olamayız ama kayıt açınca düşmesi çok normal. Yapabileceğiniz bir şey yok, kayıt ayarlarına da bağlı ayrıca.
Sistem kayıt desteklemiyor arka planda discord gibi programlar açılınca aynısı oluyor mu?Nvidia Gt 240m Var İntel T6600 Vardi Herhalde bide 4gb ram cok kayit programi denedim ama hicbiri olmuyo.
Korsan.Nvidia Gt 240m Var İntel T6600 Vardi Herhalde bide 4gb ram cok kayit programi denedim ama hicbiri olmuyo.
korsan degil kiraftrays
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.